Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Én már az "elején" a #1155-ben mondtam, hogy Shelter-ben amúgy megy
Természetesen se a Shelter se az Island nem kér root jogot mert nem használ root-ot igénylő dolgot az izolálásra (az Android Work profile-t [1] [2] használja) viszont _csak_ az izolálásra való, csak arra jó (nekünk). De attól, hogy el van szeparálva attól a Magisk még kellhet, mert a bootloader attól még nyitott és a ROM-ban előre nehéz megmondani hogy mi lett megadva mint eszköz fingerprint, lesz-e fallback basic key attestation-re, ésatöbbi, és igazából először ezt a tényt kell elrejteni.. meg a SafetyNet, ctsProfile, basicintegrity.. ha nézi egy-egy app.. etc.. meg a minden mást is
A Shelter / Island / Parallel Space megoldás a sor legeslegvégén van, mert előtte egy csomó mindent meg kell oldani hogy ne legyen gond, ne legyen felismerhető.Frissítettem kicsit az összefoglalót is, pl. betettem a VD Infos appot amit már említettem: az egy nagyon összetett app arra, hogy megmutassa felfedezhető-e a nyitott bootloader, a Magisk, az XPosed, etc., sokkal-sokkal összetettebb mint a RootBeerSample vagy a RootBeerFresh (amik szintén linkelve vannak) viszont azoknak a tesztjei is benne vannak. A teljes VD infos scan olyan 20..30 perc alatt megy le amúgy

Másik kérdést inkább a MIUI topikban tedd fel.. egyébként előbb azt nézném meg, hogy a ROM-odban van-e App Vault telepítve (com.mi.android.globalminusscreen és|vagy com.mi.android.globalpersonalassistant azt hiszem) de elérhető APKPure-on [1] [2] vagy APKMirror-on is, lehet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A Shelter / Island / Parallel Space megoldás a sor legeslegvégén van, mert előtte egy csomó mindent meg kell oldani hogy ne legyen gond, ne legyen felismerhető.
crok