- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Ergil
aktív tag
Referencia azt jelenti, hogy a gyári specifikációk alapján készítik. Gondolom nem egy tuning lártya, de nem is spórolnak le róla semmit. Általában hosszabb garit is adnak. Annyira nem hangos a hűtés de most csökkenteni akartam a gépem hangját, ezért gondolkoztam a Zalmanon (a tápventi, már 12cm-es)
-
Ergil
aktív tag
Sokat nemt tudok írni róla, a képe nagyon szép, előtte egy Mx440-em volt, Tv-otja is jól működik.
Az igazság az, hogy inkább stratégiai játékokkal játszom, és csak egy PIII933 hajtja (133-as buszfreki), így nem nagyon próbáltam húzni.
1024x768-ban, nekem elég volt Chrome, Star wars knight of the old Republic meg ilyesmik, eddig egyetlen game volt játszhatatlan, az X beyond űrszimulátor legutolsó része... -
Ergil
aktív tag
+Neztem kétféle órajellel forgalmazzák, az egyik 400/400, a másik 400/600, amit te kérdezel az a magasabb órajelű
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest