- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Fel akarnám rakni a flash plyer 64 bites változatát de folyton ezt akarja letölteni install_flashplayer16x32_mssd_aaa_aih ez meg ahogy nézem a 32 bites,nos a netről valahogy meg találtam ennek a 64 bites változatát install_flashplayer16x64_mssd_aaa_aih de mikor elindítom előjön egy szürke keret ahol ugye mutatnia kéne az installálás menetét de nem történik semmi,majd ki ikszelem és,nem települ semmi,mitől lehet ez?
-
Pityu.
nagyúr
Hogy áll már e legújabb adobe flash player a firefoxal szarakodik még,én még mindig a 11.2.202.235 ös verziót használom nem mertem újabbat telepíteni
-
Pityu.
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #1348 üzenetére
Most az a dúrva nem voltam itthon haza jövök bekapcsolom a gépet és mindent visz a flash player hiba nélkül ezt nem értem,lehet windows t kéne telepíteni újból
ez a hardver
MSI P67A-GD55-B3 alaplap ? Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz ram Intel Core i5-2500 processzor Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GD videókártya Arctic Freezer Xtreme Rev 2 processzorhũtő Western Digital 500GB SATAIII 7200RPM 32MB WD5002AALX Sharkoon 600W WPM tápegység Cooler Master RC-692-KKN2 690 II ház
és windows 7 et használok
-
Pityu.
nagyúr
Azt szeretném kérdezni mi lehet ez ha youtubon vagy más oldalon flash videót akarok nézni akkor semmi kép csak zöld szín de a hang megy ha meg be nagyítom fekete képernyő meg szaggat a hang is,de van hogy bizonyos flash videókat vagy reklámokat lejátsz,de a legtöbbet nem,próbáltam már vagy 3 szor újból rakni a flasht,de mindegyik böngészőben ezt csinálja.
-
Pityu.
nagyúr
Hogy állnak a legújab adobe flash playerek én most firefox-on még a régebbi 11.2.202.235-öt használom mert az újabbak mind haldokoltak.
-
Pityu.
nagyúr
A laptopomon mikor böngészek és pl ha több oldal van megnyitva firefoxban lassul az egész gép nem csak a böngészés ez lehet az adobe shockwave player miat?A legfrisseb van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest