- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.9
tag
Hali!Köszi a választ!
Nekem egy Falsh ben készült programocska kellene,ami lehet egy flashben készült weboldal is amiben van valami animáció is...(talán ez lenne a legjobb)-egy weboldal néhány menüvel és benne egy kis anim.
De igazából jó bármilyen más program is amit flashben csináltak...gondolok mondjuk egy játékra (valami egyszerűbb). -
sz.9
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek egy kis segítségéet.
Falsh mx 2004 vagy mx 5 -ben kellene nekem valami egyszerűbb kis program.Gondolok itt mondjuk egy egyszerű weblapra amin van egy kis animáció meg egy két menü,vagy csak simán valami kis progi amiben animáció és menüpontok vannak,de az is jó ha egy flashben készült egyszerű kis játék.Gondolom vannak itt olyanok akik értenek a Flash-hez.
Ha valakinek van a gépén elfekvőben ilyen kis progi legyen szíves dobjon nekem!
Thanks!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest