- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Sziasztok, adob flash player updetkor futottam bele, de most már másadszor.
Auto update, induláskor felugrik az ablak és kéri hogy mentsem, vagy futtassam. futtatást választottam és szó nélkül elkezdte tölteni a frissítést csak mellé kérdés nélkül a Google toolbart és a Google chromot.Microsoftot ezért beperelték, hogy nem rakott az operációs rendszerébe böngésző választót. Lehetőséget sem adott hogy válasszak, és nem is chrome a mostani böngészöm. A google toolbarrol ne is beszéljünk.
Nincsen bajom a chrommal amúgy, csak ehhez a gépemhez nem teszem fel a chromot az ssd miatt. Kérdésem az lenne hogy tudnám ezt legközelebb elkerülni (ha van rá mód), illetve hogy végül is akkor most kaptam-e frissítést az aktuális böngészőmhöz, vagy csak a chrome-hoz.
Köszi a válaszotokat és a türelmeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest