- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r #3004 üzenetére
Vannak készülékspecifikus problémák, de ezeket nem ismerem mind. Ha több infóra van szükséged, akkor látogass el az angol fórumra.
-
válasz
st3v3np3t3r #3002 üzenetére
Tudom. Sajnos nálam sincs EMUI-n.
-
válasz
st3v3np3t3r #2996 üzenetére
Ahogy Somatom is írta, tesztelni kell olyan műveletekkel, amik vizuális visszajelzést adnak és ha ezekkel rendben van minden, akkor jöhet az éles művelet. Ettől függetlenül bárki belefuthat olyan helyzetekbe, amikor feltétel vagy művelet ütközések, (feltétel nélküli műveletek) instabillá tehetik a makrót vagy a nem kontrolált műveletek miatt hurokműködés lép fel. (bekapcsol a kijelző majd rögtön kikapcsol)
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #2996 üzenetére
Tehetsz a makróba értesítést. Buboréküzenet, notibar értesítés, TTS, stb.
-
válasz
st3v3np3t3r #2994 üzenetére
" Honnan tudom azt megállapítani,hogy ha egy makróban brállítok valamit,az Miui-n ha nem is látszódik vizuálisan, de biztos, hogy makró szerint lefutott"
Szia!
Onnan tudod, hogy van egy rendszernapló, ahol rögzítésre kerül minden, ami engedélyezve van. Itt olvashatók a hibák is, amik miatt esetleg megakad a makró. -
PistiSan
addikt
válasz
st3v3np3t3r #2982 üzenetére
Jelenleg samsungon vagyok, a rutinokat próbáltam, de maradtam a macrodroid mellett. Alap dolgokra elég a rutin.
-
DrKapocs
őstag
válasz
st3v3np3t3r #2982 üzenetére
Közel sem tud mindent a Bixby Routines...az alapokat tudja, maradjunk ennyiben. A rutin mellett nálam simán fenn van a Macrodroid, nem is feleslegesen.
-
válasz
st3v3np3t3r #2978 üzenetére
A mobiladat nálam sem működik, de ez a művelet leírásában benne is van, hogy az ADB ellenére sem működik minden eszközön. Az NFC viszont megy, hibátlanul.
-
válasz
st3v3np3t3r #2976 üzenetére
Szia!
Mivel nincs MIUI-s telefonom, ezért nem nagyon tudom a választ. Nálam EMUI fut Huawei P30-on, abból is a 9-es. Próbáltam én is az Akkukímélő módot, de látszólag nem csinált semmit, de valahogy mégis, mert pld ha használatba veszem a helymegosztás funkciót, akkor rögtön dob egy üzenetet, hogy kapcsoljam ki az Akkukímélő módot a pontosabb helymeghatározás érdekében. És ha ezt a MD-n keresztül megteszem, megint működik a megszokott módon. A telefon menüjében sajnos nem mutat semmilyen változást az akkunál.
Talán részletesebb választ kaphatsz a MD angol nyelvű fórumán, ahol a fejlesztő is megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Milyen routert?
- Opel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest