Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Vannak készülékspecifikus problémák, de ezeket nem ismerem mind. Ha több infóra van szükséged, akkor látogass el az angol fórumra.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tudom. Sajnos nálam sincs EMUI-n.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ahogy Somatom is írta, tesztelni kell olyan műveletekkel, amik vizuális visszajelzést adnak és ha ezekkel rendben van minden, akkor jöhet az éles művelet. Ettől függetlenül bárki belefuthat olyan helyzetekbe, amikor feltétel vagy művelet ütközések, (feltétel nélküli műveletek) instabillá tehetik a makrót vagy a nem kontrolált műveletek miatt hurokműködés lép fel. (bekapcsol a kijelző majd rögtön kikapcsol)
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tehetsz a makróba értesítést. Buboréküzenet, notibar értesítés, TTS, stb.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
" Honnan tudom azt megállapítani,hogy ha egy makróban brállítok valamit,az Miui-n ha nem is látszódik vizuálisan, de biztos, hogy makró szerint lefutott"
Szia!
Onnan tudod, hogy van egy rendszernapló, ahol rögzítésre kerül minden, ami engedélyezve van. Itt olvashatók a hibák is, amik miatt esetleg megakad a makró. -
PistiSan
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Jelenleg samsungon vagyok, a rutinokat próbáltam, de maradtam a macrodroid mellett. Alap dolgokra elég a rutin.
-
DrKapocs
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Közel sem tud mindent a Bixby Routines...az alapokat tudja, maradjunk ennyiben. A rutin mellett nálam simán fenn van a Macrodroid, nem is feleslegesen.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A mobiladat nálam sem működik, de ez a művelet leírásában benne is van, hogy az ADB ellenére sem működik minden eszközön. Az NFC viszont megy, hibátlanul.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia!
Mivel nincs MIUI-s telefonom, ezért nem nagyon tudom a választ. Nálam EMUI fut Huawei P30-on, abból is a 9-es. Próbáltam én is az Akkukímélő módot, de látszólag nem csinált semmit, de valahogy mégis, mert pld ha használatba veszem a helymegosztás funkciót, akkor rögtön dob egy üzenetet, hogy kapcsoljam ki az Akkukímélő módot a pontosabb helymeghatározás érdekében. És ha ezt a MD-n keresztül megteszem, megint működik a megszokott módon. A telefon menüjében sajnos nem mutat semmilyen változást az akkunál.
Talán részletesebb választ kaphatsz a MD angol nyelvű fórumán, ahol a fejlesztő is megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Core I5,13600KF3.5GHz14C/20M,GIGABYTE B760M,DS3H.mATX,KINGSTON DDR4 32GB FURY RGB. 2TB T.hely GARI!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2