Hirdetés
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
A winyó panel nem ment, mert azon is épp az elektronika volt halott, de azóta sikerült szereznem egy másikat, és azzal ok a dolog. Nem szoktam rossz cucokkal foglalkozni, inkább csak lom itthon. Ha meg többet ért volna a V5, hát lehet, de számomra használhatatlan volt.
Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.
Banshee kari : Mighty banshee 16mb sgram , v1.0 Ez van a karira írva. Legutóljára mikor gépben volt (ami nem ma volt
) a gép ment vele, drivert fel lehetett tenni, de felbontást, és színmélységet már nem tudtam rajta állítani. 800x600 256 vagy 16 színt még ki lehetett belőle csikarni, de semmi többet. Hol tudunk találkozni? Pénteken leszek Bp-n, de csak Keleti, vagy Hősök tere felé, mert Sz. fürdőbe megyek néhány ismerőssel. Vagy jövő hét kedd?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.