- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
mhif
senior tag
privi ment
-
Macilaccc
tag
fel
-
Macilaccc
tag
up
-
Macilaccc
tag
fel, mert még eladó a többi cucc!
-
Macilaccc
tag
fel
-
Macilaccc
tag
up!
-
Macilaccc
tag
A winyó panel nem ment, mert azon is épp az elektronika volt halott, de azóta sikerült szereznem egy másikat, és azzal ok a dolog. Nem szoktam rossz cucokkal foglalkozni, inkább csak lom itthon. Ha meg többet ért volna a V5, hát lehet, de számomra használhatatlan volt.
Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.
Banshee kari : Mighty banshee 16mb sgram , v1.0 Ez van a karira írva. Legutóljára mikor gépben volt (ami nem ma volt) a gép ment vele, drivert fel lehetett tenni, de felbontást, és színmélységet már nem tudtam rajta állítani. 800x600 256 vagy 16 színt még ki lehetett belőle csikarni, de semmi többet. Hol tudunk találkozni? Pénteken leszek Bp-n, de csak Keleti, vagy Hősök tere felé, mert Sz. fürdőbe megyek néhány ismerőssel. Vagy jövő hét kedd?
-
stanci
aktív tag
hali
Sikerült a winyó elektronikát felhasználni?
Egyébként múltkor a parkolóban nem azért mondtam, hogy hagyjuk az 500Ft-ot, mert most én akarok lenni a rendes csávó, meg hogy most tartozol nekem. Szerintem a hibás V5-ért kaphattál volna többet is mint egy ezres, meg a hibás winya is többet ér 500-nál. Lényeg, hogy szerintem most kb. kvittek vagyunk. Szerintem így korrekt.
MOD: Csak a lényeget nem írtam természetesen.
Elvinném a Banshee karit.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
A villámcsapta gépben minden rossz?
-
Macilaccc
tag
2x512 samsung DDR2 533Mhz (tuning : 680-on megy 5-5-5-5-el) Kisker garis számla!
Ár : 13k
Winyók :
4,3Gb quantum ,bad mentes!: 2K
8Gb fuji (bad-es, 5Gb biztonságosan használható róla!) : 1K
Seagate 2Gb bad mentes! : 1,5K
250Mb-os samsung : 500Huf
250Mb-os wd caviar : 500Huf
Rossz : kb 3Kg rossz winyó : 2x8,4 seagate, vmilyen 1 Gb-os, meg néhány 3-800Mb-os winyó. : 1k
Vga : 3dfx voodoo banshee 16 Mb : Rossz, nem váltható át vga módon kívül más módra, de a driver felmegy rá. : 500Huf
82W-os Peltier elem : egyenárammal (pl számítógép tápja) hűteni lehet vele, 12-14V kell neki, de kisebb fesszel is megy. :5k
Toroid trafó a peltier elemhez : 200W-os, 2x12V-os ággal, nagyteljesítményű egyenirányítóval, és 20000 mikós kondival : 5K
Van egy villámcsapta komplett rossz P4 gépem monitorral : Atx ház, P4 gigabyte p4-es s478 lap, benne egy 1,8-as celeron, 512ddr, és 128mb ddr-el , 300-as táppal, audigy1 hangkari, 9600-as vga, 120Gb winyó, floppy, Mira 17 colos monitor(osd, digitális 99-es) Ez így egyben 18K. Ki mit kezd vele, saját dolga!
Ramok :
32 Mb Sd ram : 500Huf
Kb 8db EDO ram, passz milyen méretben : 500Huf
Most ennyi, ha eszembe jut még vmi, majd beírom! Lehet válogatni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest