Aktív témák
-
vsz
tag
mail úton
-
vsz
tag
ja, még annyit, hogy a Transmac-nek a nem regisztrált verziója kicsit le van korlátozva: úgy emlékszem 1,5 megánál nagyobb fájlokat nem ír át + vmi menniségi korlát is van benne. viszont olyan lemezeket ''fordíttattam'' le vele, amit a pc nem is látott, mert nem iso-nak volt írva, hanem csak mac-esnek.
-
vsz
tag
hello, nekem legutoljára a Transmac nevű program segített hasonló problémámon. még azt is megcsinálja, hogyha nincs kiterjesztése a fájlnak akkor utána biggyeszti. (nem kellett találgatni, hogy a nagyokos német operátor a képet tiff-ben vagy eps-ben, vagy jpg-ben írta ki).
egyébként léteznek még Macopener (régebben használtam) és Macnames (nem nagyon tetszett valamiért) nevű programok is hasonló célra.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest