- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
g4dg3t
senior tag
Nah en mostmar telleg lepek...ahogy raersz csorogj ram...azt megbeszelunk egy talit vhol nyugati korul...az sztem mindkettonknek OK!
-
g4dg3t
senior tag
Most lepek...innentol csak telefon!
-
vsz
tag
mail úton
-
vsz
tag
ja, még annyit, hogy a Transmac-nek a nem regisztrált verziója kicsit le van korlátozva: úgy emlékszem 1,5 megánál nagyobb fájlokat nem ír át + vmi menniségi korlát is van benne. viszont olyan lemezeket ''fordíttattam'' le vele, amit a pc nem is látott, mert nem iso-nak volt írva, hanem csak mac-esnek.
-
vsz
tag
hello, nekem legutoljára a Transmac nevű program segített hasonló problémámon. még azt is megcsinálja, hogyha nincs kiterjesztése a fájlnak akkor utána biggyeszti. (nem kellett találgatni, hogy a nagyokos német operátor a képet tiff-ben vagy eps-ben, vagy jpg-ben írta ki).
egyébként léteznek még Macopener (régebben használtam) és Macnames (nem nagyon tetszett valamiért) nevű programok is hasonló célra. -
salazol
őstag
-
rii
nagyúr
ööö ... ok király .... érdekel ... gondolom pannon-al is jól muzsikál ....
neked jó szted a ma 18h? én a nyugatinál dolgozom , Raoul Wallengberg ... és a kék mertóval mozognék a megadott helyre ... de lehet hogy csak a nyugatiig tudok kirohanni .. még nem tom ...
te merre vagy 18h körül...? -
g4dg3t
senior tag
No itt is vagyok...szep topic :))
-
rii
nagyúr
várom g4dg3t -t (: 6150 ügyben
-
rii
nagyúr
... vagy valami ilyesmi ....
mert a machintos megnegedi a /, meg a * karaktereket (de hogy minek?), és 20-30 db mac-es CD-t kell felmásolnoim magamnak, és kellene egy olyan progi, ami bejárja a már felmásolt huszon-valahány gigát, és kiszedi a nem kívánatos karaktereket ...
le lehet tölteni ilyen progit valahonnan?
Elöre is köszönö minden segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest