-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG-88
tag
Tuxera ntfs progi [link]
-
IG-88
tag
Sziasztok! Elvileg a gépem teljesen kompatibilis a mavericks -el és mountain lion-nal, de csak -x graphicsenabler=no -val indul. Belépve nem ismeri fel a monitorom(?), de szerintem a vga-m mert ha böngésszek vagy háttérkép vált akkor nagyon lassan "csíkozódással" teszi. A gépem amúgy:
Processzor: i7 2600 3,4GHz
Alaplap: Gigabyte Z77-D3h
Ram: 2X 4 Gb ddr3 1333 kingston
Merevlemez: 1Tb Samsung
Merevlemez 2: 500Gb Samsung
SSD: 120 GB OCZ Agility 3
Videokártya: Asus Gtx660 DCUII OC 2Gb
Optikai meghajtó: Samsung dvd-rw -
IG-88
tag
Végre sikerült sima x-el bebootolni. Mivel tudnék úgy kiírni dvd-t, cd-t windows alól, hogy osx-en lássam?
-
IG-88
tag
Jelentem vettem gigabyte z77-d3h alaplapot. A mavericks installer elindult -x GraphicsEnabler=No -val. (Asus gtx 660). A kb 15 perc install után restart-olt. A usb telepítőjéről nem lehet boot-olni, csak újra installálni. Szereztem egy darwin/x86 chameleon bootloader-t amit ki lehetett írni windows alól. Így már lehet bootolni a telepített particióról, de se -v -x -f sudo-val nem bírok eljutni az első bejelentkezésig mert amit felbukkanna az alma logó restartol. Valami ötlet? Köszi előre is
-
IG-88
tag
Értem köszi
-
IG-88
tag
vmware-n ML 8.2 -n letöltöttem, nehezen de, ahogy több helyen olvastam kiírtam pendrive-ra a mavericks-et, majd próbálkoztam myhack-kelés chameleon wizzard-al. Az eredmény vagy elindul a telepítő (persze a particionálásig nem jut el) csak forog az egérmutató, vagy más beállításnál mindig újaindul a bios.. Van valakinek valami ötlete?
(Config: Msi b75a-g41 alaplap, intgel i7 2600, Asus gtx 660 ) 2 napja ezzel szenvedek, és nem létem előre cseppet sem.
Így jártam el: https://www.youtube.com/watch?v=Z2qz1UiceiQ Tudom, hogy valami beállítás gond, de már szinte mindent végigpróbáltam.
-
IG-88
tag
Sziasztok! Hogy tudnék usbre kiírni win7/8 alól egy maverick golden master telepítőt, hogy bootolni is tudjak róla? Az Mountain lion-ból vannak buherált változatok amiket transmac-el ki tudok írni, de a gtx660 2GB-al gondjaim vannak. GraphicsEnabler=No-val tudtam csak telepíteni, de nem indult el csak az első bootoláskor. Gondoltam rossz chameleon-t tettem fel hozzá, de utána már a telepítőt sem bírtam működésbe léptetni. Letöltöttem egy "mókolt" maverick telepítőt amit win7 alól ki lehetett írni. El indul, sőt rögtön kiteszi teljes képernyőre a képet, tehát látja a vga-t, de az egér mutató csak forog és forog.. nem jutok el a particionálásig sem. Természetesen próbáltam többféle paranccsal működésre bírni ,de n m sikerült feltelepítenem. Valami ötlet?
-
IG-88
tag
Nemsokára az amd-sek számára is elérhető közelségbe kerülhet az osx fóka
Az új mac Pro-ba 2db amd proci fog dolgozni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Goddess of Victory:Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest