Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Megvan az új kiszemelt: hp elitebook 8440p
És elég jókat írnak róla: [link]
Még telepítési útmutató is van..
-
Honkydoo
őstag
Jaja.
Sajnos a keresett laptop ezen sincs fenn, ezért más módszerrel próbálkozom.
Hardverelemenként próbálom megnézni a kompatibilitást.
Amit találtam:
CPU: i7-720QM Yes Needs busratio=12 flag on boot
Chipset: Intel HM55 Express
HCL 10.6.3-ba benne van a támogatás HCL 10.6.7-ben nem találtam meg. Ez mit jelenthet?
Audio: ??
LAN: ??
Wifi: ??
Kártyaolvasó: ??
BIOS: ??A legjobban viszont a videó kártya miatt aggódom.. Radeon HD 5650, a támogatását nem nagyon találtam.
Kezdek attól tartani, hogy a HP direkt olyan laptopot csinált, amire csak nagyon körülményesen lehet feltenni az osx-et.. Nehogy az apple, beperelje vagy mit tudom én..
Persze lehet hogy hülyeségeket beszélek, de akkor nem értem miért nem találok bővebb leírást erről a laptopról?Szerintetek, ha megtudom a BIOS gyártóját, lehetséges egy saját biost előállítani?
Valahol olvastam, hogy össze lehet kattintgatni, hogy az ember mit akar a biosba. -
Honkydoo
őstag
Köszi!
Keresgéltem, de nem sok mindent találtam sajnos..
Csináltam a http://www.hackint0sh.org/-on egy fórumtémát, hátha valaki hasonló cipőben jár. -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HP envy laptopot a jövőben, és kíváncsi lennék, hogy milyen konfiggal vegyem hogy fusson rajta az osx?
Jó lenne ha az eredti futna rajta, nem egy hacklet kernelű.Ha ezzel a laptoppal nem megoldható, tudtok nekem olyan fémházas laptopot mutatni, ami kijön 200k-ból és stabil rajta az osx?
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Venni készülök egy laptopot, őt.
Fel lehet e tenni erre a laptopra a gyári OS X-et mindenféle kernel módosítás nélkül?
Ha igen akkor melyik bootloadert ajánljátok? Olyan kellene amivel tudok futtatni még két OS-t, egy win 7-et és valamilyen *NIX disztribet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest