- Netfone
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
Grafiqs #13514 üzenetére
Persze, igazad van, én is a tiszta telepítést prefelálom, sokat szenvedtem annó vele, de legalább sokmindent megtanultam... Bár most egy ideje hanyagolva van... Nem is tudom, mióta utoljára néztem, még simán ha megrendeled a pendriveos verziót nem is lehetett telepíteni, azt még előbb át kell másolni egy másik pendrivera, stb...
-
ko9
addikt
válasz
Grafiqs #13512 üzenetére
Egyeseknek jobban tetszenek az OOB megoldások, minthogy telepítsenek 3 kextet, mert az mi rémisztő, hogy nyomni kell 3 gombot...
Mellesleg mióta Lion van, a MulttiBeast is megváltozott... Nem egyszer vágta már haza a rendszert ugyanazokkal a beállításokkal, amivel előtte meg jó volt...Más: Itt minden úgy kezdődik, hogy szerezz be egy EREDETI Liont. Na mármost ez magyarba nem olyan könnyű. Meg ismered gondolom az embereket... Hogyha már pénz kell rá, akkor nem is érdekel... Sajnos ez van...
Ja meg az AMD-sek ne is nézzenek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest