- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Smiley
addikt
válasz
tzsolesz #32282 üzenetére
A xeon microcode feltetlenul szugseges hozza. Ha keritesz bele egy normalis VGA-t akkor siman menni fog. En Sierra fole nem mennek, egy SSD-vel es 6Gb rammal egy nvidia 750Ti+ kartyaval egesz jol fog futni. A xeon mod miatt kelleni fog az npci=0x2000 flag. Ha fullos hacklit szeretnel akkor macpro3,1 SMBIOS es El Capitan. En nem tudtam a sleep-et megcsinalni a P5Q lapon mas SMBIOS-al. High Sierra es Mojave csak akkor ha van kedved takolni az AHCI driver-t, ugyanis kiszedtek belole a Sata Hot Plug-ot, es a P5Q-ban ez nem kapcsolhato a BIOS-ban.
-
tlac
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4335 üzenetére
a 2 dvi + tv-out-osak szoktak működni
nekem is volt egy ilyen 4850-em, vapor-x-ben, rengeteget kínlódtam vele, a legjobb, amit elértem vele, 1280x1024 50Hz volt... (10.6-os osx volt)
most a 10.6.2-vel bekerültek a kisebb hd4-es kártyák támogatása is, tehát akár változhatott a 4850-nél is a helyzet, lehet próbálkozni, de nem sok esélyt látok rá, hogy jó legyen
Csak a D-SUB-ot használom, a többit nem.
úgy sem volt jó nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest