- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
#92049152 #26579 üzenetére
nos, a PS/2 csatlakozós probléma megoldódott úgy tűnik. most már az is világos, hogy a 3.0-ás USB-hez is kellett egy kext. azt szerencsére megtaláltam, aztán remélem működni fog az is. viszont az Intel mizériát nem tudom pontosan hogy kellene megoldani. ha jól értem mindhárom link szerkesztett konfigurció fájlt tartalmaz. az egyik leírást megpróbáltam, az átláthatónak tűnt nagyjából. de gyanítom vagy rosszul csináltam, vagy nem megoldás számomra. az ellisbodds által leírtakat úgymond átültettem, tehát összehasonlítottam az eredeti config fájlt az általa leírtakkal és átírtam a változók értékeit. gondolom ezt nem így kellene, de mivel nem vagyok jártas ebben, így komolyabban nem mertem feszegetni a dolgot. a Rehabman féle dolog meg frissnek tűnik, de megint csak nem értem, hogy hogy is kellene szerkeszteni ezt az egészet és hát nem szeretném elkutyulni a dolgot. már így is belezavarodtam. úgyhogy inkább megvárom, hogy valamelyikőtök elnavigáljon.
egyébként a kext-ek képesek felülbírálni a DSDT beálíltásokat? teszem azt találtam valamiféle kext-et az Intel HD szériához és hát ezt megelőzően javaslatra kikapcsoltam a DSDT-ket. okozhat-e ez ütözést egy ilyen kext-el, vagy felülbírálják-e egymást adott esetben? kell-e erre figyelni kísérletezések során vagy nem zavarják egymás funkcióit? lehet hülye kérdés.
ja és hát ha nem lassítaná a dolgom így is a folyamatos újraindítás és VMWare-ezés még tett rá a VMWare egy lapáttal és azzal indít, hogy állítólag nincs elég fizikai memóriám, ezért csökkentsem a virtuális gép memóriáját olyan lehetetlen értékekre, mint pl. 130MB, ami ugye esélytelen. ezt mi okozza? ugyains emiatt lehetetlen elindítani a virtuális rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged