- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
varga.balazs #16463 üzenetére
Szinte olyan, mintha most XP-t akarnál használni... Főleg amikor jön Mountain Lion.
Mielőtt azért vásárolnál, azért itt is mutasd meg, mert azt, hogy Intel a lap és a processzor, az még csak az első lépcsőfok.
-
Máté94
addikt
válasz
varga.balazs #16458 üzenetére
Hát ha Intellé változik a gép, akkor igen.
Meg a videokártya egy jobbra. -
Máté94
addikt
CustoMac Mini-t akar a srác, és megkérdezi, hogy a HD3000 mire való...
Köpni-nyelni nem tudtam...
-
Máté94
addikt
válasz
AdamP900 #16412 üzenetére
Inkább ezt ne. Ha veszel hozzá valamit, az legyen OOB. eBay-en van egy csomó "bontott" alkatrész.
Ne kelljen már kext-el szórakozni. De ez csak én meglátásom.
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
Ragnar95 #16326 üzenetére
A Tesco-s az nem megy Sleep után. Mondjuk neked nincs is. Elvileg NF is jó, de NG pl. van Tesco-ban. Legalábbis Szegeden van.
A másik, hogy építesz magadnak. Ahol Mac gépeket javítanak lehet tudnak neked szerezni, csak amikor rákérdeznek, hogy mire kell, akkor furcsán fognak nézni rád, meg úgy szerintem általában az emberre.
Utána meg még egy kis barkácstudás sem árt.
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
bobooo #16194 üzenetére
Unibeast-el eleve csak Lion-t feltenni.
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
bobooo #16189 üzenetére
Rendben, jó lesz. Videokártyához majd kell kextet módosítani, de amúgy tökéletes.
Videó alapján csinálasz egy DSDT-t.Patch a laphoz.
Utána Unibeast és Multibeast segítségével lehet telepíteni a dolgokat. -
Máté94
addikt
válasz
Ragnar95 #16175 üzenetére
Szerintem simán mondhatod, hogy az otthoni Macbook nem veszi be, ezért szeretnéd kicserélni.
Ha van 02-es akkor mindenképpen érdemes azt megvenni szerintem vagy a Belkin-t akkor egy kis ráfizetéssel. Bár abból is van sokféle, sokféle eredménnyel.
Bocsánat, amiért félrevezettelek, de fogalmam sem volt, hogy 5 féle létezik már ugyanabból a termékből.
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
Ragnar95 #16169 üzenetére
Ezt a megoldást tudom még mondani, ez pont 2400P-re van csinálva, tehát csak másolni kell.
System Profiler-ben egyáltalán látszik?
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
Ragnar95 #16154 üzenetére
Rendszer beállítások vagy Preferences. Magyarul nem tudom, hogy hívják. Hálózat részben talán.
De Spotlight-ban nem értem miért nem lehet beírni, hogy Bluetooth... ne idegesítsetek ilyen pitiánat kérdésekkel. Ráadásul nekem még Mac-em sincs és én jobban tudom mi hol van.
-
Máté94
addikt
válasz
Phantomhive #16148 üzenetére
BT beállításoknál nézd meg, hogy az ébresztés nem e szürke.
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
Phantomhive #16122 üzenetére
Hát... ennyiből jön ki, amit szeretnék.
-
Máté94
addikt
Nekem majd... ki tudja mikor lesz az... na tehát arra kell, hogy Mac-et használhassak, mivel nekem eléggé lehúzás még a Mac Mini is. Annyiért, sőt sokkal kevesebbért, nála kicsivel erősebb Hackintosh-t lehet összerakni, akár mITX méretben. Olyan kicsi sosem lesz, de hát van PC-t, amit olyan kicsire össze lehet konfigurálni?
Azért 2GB RAM-ot 190e Ft-ért adni... nem vagyok ám hülye.
Annyit nem ér meg nekem. Különben is ha elromlik benne valami garancia időn kívül...
Nem tudnék mit kezdeni a 2 HDD-mmel, ebben az árban lehetne már egy SSD is... óóó.
170e Ft-ből tervezek Hackintosh-t építeni, remélem Ivy nem tesz keresztbe nagyon ( új alaplapok, új audio/lan chipek, az UEFI BIOS... szóval...) és sikerülhet összedobni egyet. Sima, napi, netezésre lesz használva, én nem fogok semmilyen hiányosságot észrevenni.Valami 305e Ft lenne az álom Mac Mini + még akkor SSD, külső HDD tárolók... Ennyire nem éri meg.
-
Máté94
addikt
Éreztem, hogy jönni fog egy ilyen beszámoló.
Mondjuk, én örülök, hogy azért a Mac tényleg nincs túloptimalizálva. PC a Mac is valójában, meg a Hackintosh is, csak a Hackintosh olyan fajta, amire nincs driverekből támogatás.
Mert mindegyik modell agyon lenne optimalizálva, mindenre, akkor a Hackintoshok nem mennének ilyen "szépen" úgymond.Én arra neveznék be nagyon, ha All-in-PC-re raknának Hackintosh-t. Vagyis gyártanának drivert... álmodik a nyomor. iPC=iMac
-
Máté94
addikt
válasz
filmesember #16100 üzenetére
AppleHDARollback-el próbálkoztál? Frissítés után azt kell feltenni, és az ALC8XXHDA-t.
System Utilities-t remélem nem hagytad ki... -
Máté94
addikt
válasz
filmesember #16082 üzenetére
Ez nem újdonság. Update után sosem lesz hangod, azt mindig újra kell telepíteni.
Ezzel próbálkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest