Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SidCorky

    senior tag

    Sziasztok!

    Nekiálltam komolyabban foglalkozni a hackintosh-al, de elakadtam. Fogtam egy 64GB-os pendriveot, csináltam rá egy High Sierra telepítőt főleg ez szerint. Sikerült is, bootolnék be rá, itt feltűnt hogy a Cloverben csak az external meghajtót jelzi (ami gondolom a pendrive), a tök üres SSD-t nem, ez normális?
    Rámegyek az externalra, beadja az Apple logót, és megáll, 1 óra alatt sem haladt a csík. Mi lehet a baj? BIOS-ban mindent úgy állítottam be ahogy a srác.

    Gigabyte H170M-D3H, Intel i7 6700K, 16GB Kingston Fury Black RAM. Videokártya, wifi nincs. Nem egy bonyolult setup, gondolom mennie kéne.

    A Multibeastet elfelejtettem még virtuális High Sierra alatt rárakni, most winen pótoltam, kicsit körülményes lett volna a wines ssd-t visszavarázsolni a gépbe. A zip-ből kibontott 2 mappát beillesztettem a pendrivera, de két meghajónak érzékeli, nem tudom jó helyre raktam-e, lent van a kép hogy most hogy néz ki, az E és az F meghajtó is a pendrive, de az F-et nem látja a win. Lehet ehhez köze? Próbáljam meg Mac-en felrakni a Multibeastet? Pontosan hova rakjam, és csak a 2 mappát a zipből, vagy a zipet?

    Elnézést ha hülye vagyok, first try :D

    ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II

Új hozzászólás Aktív témák