- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
Hali,
Nem ma kezdtem a hackintosh temat, most viszont egy kicsit megakadtam, ez most egy kicsit hosszu lesz
Lassan cserelni akarom az Asus 8800GTX-et, mivel mar egesz barati aron mennek az 570 580 kartyak. Viszont nem akarok megegyszer egy akkora szivast mint par evvel ezelott ami az EVGA GTX295-el volt, ott ugyanis 10.6.7-tol megszunt a support, 10.6.8-at meg fel tudtam ra hackolni 1 het szivas aran, de azt nem kivanom senkinek. Mavericks&Yosemite miatt vissza kellett raknom a 8800 GTX-at mivel keptelenseg volt mukodesre birni, az EVGA-t.
En eddig ugy voltam vele, hogy ami nvidia kari (kiveve a 2 gpu-s valtozatokat) azt mukodesre lehet birni, de ma is bebizonyitotta, hogy nem, van egy masik gepem azon 10.10.3 fut, abban egy XFX 8800 GTX doglott meg, gondoltam bedobom a polcon levo Gainward 8800 GT, hat persze, hogy nem mukodik yosemite alatt, es nem is tudtam eletre kelteni. Tehat az Asus menne a abba a gepbe amibol kidolt az XFX, ennek a helyere pedig szeretnek egy fermi alapu kartyat, ezert is gondoltam az 5-os szeriara. Szoval azokhoz lenne a kerdesem akik GTX570&580-as kartyat hasznalnak/hasznaltak, remelem azert itt csak akad valakinek...mire kellene odafigyelnem, gyarto rev stb... egyaltalan mukodnek ezek normalisan osx alatt? Igazabol 2db fullHD kijelzot kene meghajtania az egyiket hdmi-n(lehetoleg hang is legyen rajta) a masikat meg DVI-on. Nagyon orulnek ha oob menne es nem kenne mindenfele dsdt inject-el vacakolni.
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest