- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok !Már voltam ,és ugyan ezt kérdeztem a Win8.1 topickba,de sajnos ott nem tudtak segíteni, A következő a problémám és nem találok rá megoldást ,nagyon sokat Google-tam,Duál operációs rendszert szeretnék,"itt a fórumon sajnos nem találtam olyan topickot ami ezzel foglalkozik" a notebookomon azt szeretném,hogy indításnál választhassak az op rendszerek közül,a Win 8.1-em mellé fel szeretném telepíteni az OS X-et,de sajnos a transmac programmal sem sikerült boot pendrivert csinálnom, ti mit javasolnátok? azt olvastam,hogy ha OS X van a gépemen,akkor simán mellé telepíthető a Windows,A Winemről külső adathódozóra csináltam egy teljes biztonsági mentést arra az esetre és ha vmit el ba,,,,-ok ,akkor a külső adathordozómon lévő,a már letöltött Windows frissítéseimet is tartalmazzák?csak mert több mint 100,db és nem szeretném majd esetleg újra letölteni és ha galiba van ,akkor onnan újra vissza tudok állítani mindent?
Segítségeteket előre is hálásan köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- EAFC 26
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest