- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csola48
csendes tag
Akkor válaszolok magamnak, mert tudnivaló, hogy minden téma egyszer már "megrágásra" került
és közben a Googlen is sikerült a jó keresőszót megtalálni...
Íme a megoldás: [link]
Mind a szerelési sorrend, mind a kábelek színei -amelyek szabványosak- jól s egyértelműen láthatóak. (A fehér kábel a negatív minden esetben.) -
csola48
csendes tag
Mtech M23 frontpanel elektromos bekötéséről van valakinek infója esetleg rajza? Az alaplapi oldal csatlakozói a lényegesek...
Gigabyte alaplap csere volt P-31-ES3G-ről H77-DS3H-ra és inkompatibilítás látsziuk... -
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Kicsit vitába szállok,megvédvén az M-Tech házakat(legalábbis az általam vásárolt típust).
Nekem egy M-Tech NOB09A-BK Red led +18cm ventis házam van,és meg kell hogy mondjam,hogy simán felveszi a versenyt bármilyen nála akár 2x drágább házzal is,mind kinézetben,mind szellőzés kialakítás terén!!
Egyedül az anyaghasználat lehetne picivel erősebb,de ennyi pénzért amibe ez a ház kerül,azért csodát ne várjunk! -
Chp
őstag
Én most rendeltem egy M-Tech M27-12 házat, de már most egy FSP 60APN-nel várom a szekrényben. Instant eladás a gyári tápja.
-
BrTH
tag
válasz
Tibor_560sec #34 üzenetére
..ezt írtam én is. Ha csak cpu+odd+hdd+ram (1-1 db) van akkor elég kell, hogy legyen..
-
darkdead
tag
válasz
Tibor_560sec #34 üzenetére
Azért nincs az adatlapomon mert folyamatosan változik és lusta vagyok ki irkálni
Egyébként egy ASUS 5850 1GB van benne határozatlan ideig... -
Tibor_560sec
aktív tag
Abból indulok ki hogy az adatlapodon nem szerepel VGA ... tehát nincs a konfigurációdban
Így nehéz "kihajtani a lelkét" ...Kíváncsi lennék ha beraknál pl egy GTX 275-s VGA-t a rendszeredbe meddig bírná a tápod ...
Ne érts félre nem akarom lehordani a terméket meg azt sem aki használja , van akit kiszolgálnak ezek a PSU-k(engem pl nem) van akit nem ...
De aki ezt a márkát választja az felelőtlen vagy kíváncsi ...
Az okos más kárán tanul , a buta meg a sajátján ... -
adax01
tag
Nálam az M-tech a műterhen csat a legtöbb változat.
Nem ajánlom!!!
Ja csak a mérőműszer általmért adatoknak higgyetek a programok nak ne. -
8th
addikt
Ha megkérlek futtatnál egy néhány perces rendszer stabilitás tesztet? Kíváncsi lennék nálad mennyire ingadozik a +12v. Én nem igen értek a tápokhoz de állítólag az olcsóbb tápoknak ez a rákfenéje.
Enyém jelenleg így néz ki: [link] Hát igen ezt nyújtja egy vacak olcsó noname táp. Fizetéskor helyet cserél valami normálisabbal csak addig ne pukkadjon el. -
adax01
tag
Ja és GABBA tápot se vegyél!!!!
-
BrTH
tag
Tudom, hogy rizikos. Nem várok el tőle sokat. Az ENRMAX szerint kb 184W az össz fogyasztás 90%-n. Talán még ennek a szerencsétlennek is menni fog.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Hát általában ez megy ...
Vesznek 40e Ft-t VGA-t vesznek 30e Ft-t CPU-t vesznek 20e Ft-t MOB-t vesznek 10e Ft- RAM-t stb és egy tápegységért sajnálnak 10e Ft-t ...Mindenki örül ... ennyi ...
8th:
Annak idején velem is hasonló dolgok estek meg tápegységgel kapcsolatban ...
Azt vettem amit a gerilla kiskereskedő mondott ... ráb@sztam -
8th
addikt
Mercury KM-86 házat vettem az akkori gépemnek. Egy (papíron) 450wattos Mercury táp volt benne. A házzal nem is volt semmi bajom elöl-hátul 12cm-s venti hely, nem nyeklett-nyaklott, nem rezonált. Na de a táp! Már az első bekapcsoláskor is fura volt a hangja de nem gondoltam semmi rosszra. Néhány hét alatt ez jól hallható ciripelésbe ment át. Itt jegyzem meg, hogy akkoriban még semmit nem értettem a gépekhez (ez mára sem változott túl sokat) annyi volt a tudományom, hogy megtaláltam a bekapcsoló gombot meg a játék indító ikonját az asztalon. Néhány hét múlva bekapcsoláskor pukkant egy látványosat és végleg távozott az élők sorából. Szerencsére nem vitt magával semmit. Tanulópénz megvolt. Azóta úgy vagyok vele, hogy inkább egy gagyi ház, kisebb vinyó vagy kevesebb ram de a stabil tápon biztosan nem spórolok.
-
Speed®
titán
válasz
Tibor_560sec #20 üzenetére
Spórolás általában az ok..aztán később fogják a fejüket
Örülök, hogy elégedettek vagytok a Libertyvel azóta is -
Tibor_560sec
aktív tag
Csak azért kérdeztem , hogy tudjam miért ez a nagy dilemma ...
Lehet egész jó házakat találni újonnan illetve másodkézből egyaránt garanciával
Tápegység árán pedig nem jó dolog spórolni ...
-gondolj csak bele veszel egy codegen PSU-t mit tudom én 7000 Ft-t zacsiban 6 hó garanciával , összeállítod a rendszert 1 év után durran egyet és kész ...
utána meg megy a fejfájás , hogy csak 2-3 e Ft-tal kellett volna többet fizetni azért amit dobozban adtak 3 év garanciával és 10 évet is megy féllábon ...Én pl Speed(R) kollégától vettem valamikor egy PSU-t az öcsémnek ... még mindig megy !
Kilehet fogni egész jókat használtan is ... -
BrTH
tag
válasz
Tibor_560sec #18 üzenetére
Most egy db kellett, a jövő mint mindig bizonytalan.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Nagy tételben szeretnél házat venni ?
Vagy csak pár darab ?
Vagy esetleg egyetlen egy ? -
8th
addikt
HIPRO 350W táp + M-TECH M03 ház együtt bruttó .: 10.450 forint. Ha veszel egy olcsó 8ezer forintos házat tápegységgel nem sokkal jössz ki jobban. Ha tényleg nagyon olcsón akarod megúszni inkább nézz egy használt házat 3ezerért az aprón de a stabil tápon ne spórolj.
-
adax01
tag
A tápot meg ezt a fajta házat felejtsed el de nagy ívben!
Én ilyen típusú tápokkal szoktam a szomszédaimat ilyesztegetni amikor el durrannak a műterhelésen pedig még csak 250-300w nél járnak, hasonló a HKC hez.
Én amit ajánlok az az FSP vagy a DTK típusok. -
BrTH
tag
A táp adatai:
Modell: KOB AP4420XA
Bemenő: 115/230V; 10A/5A; 60-50Hz
Kimenő:
+3.3V 25A
+5V 34A 180W
+12V 17A 204W
-12V 0.8A 9.6W
+5VSB 2A 10WCsatlakozók:
20+4p
4p
2db molex
2db sata
1db FDDMéretek:
12,5 x15,2x8,5 cm(Nekem kissé rövidebbnek tűnik az átlagnál)
-
Speed®
titán
Teljesen mindegy a véleményünk, ha már latolgatod, hogy bevállalod a rizikót..
Legkésőbb akkor megtudod, rossz döntés volt, mikor viszi a gépet magával ;p
Legtöbbször a nem megfelelő rövidzár/túláram védelem hal meg más cucc is..
Amit csinálsz, az olyan, mint nyári gumival közlekedni télen..várható a crash.. -
BrTH
tag
válasz
haromegesz14 #5 üzenetére
Mert, gondoltam, hogy azért kis kereszthuzat nem árthat. Kb 1200 forintos venti, de ez csak opcióként merült fel. Csak egy Amd A6 lesz benn meg hdd és odd.
-
Speed®
titán
válasz
haromegesz14 #5 üzenetére
Nem is a teljesítménnyel van gond elsősorban..kis fogyasztáshoz elég lenne...a megfelelő védelmek hiánya az, ami miatt nem ajánlottak.
-
haromegesz14
aktív tag
Ha ilyen gép lesz, akkor még is mi lesz benne, hogy a házon lévő venti helyre/helyekre is rákérdeztél? "Olyan" gépnek úgy se fog kelleni plusz légterelés.
Csupán kíváncsiságból kérdezem.
Szerk.: Ha lényeges a táp teljesítménye, akkor mindenképp minőségit vegyél, van itt egy tápegység feketelista valamelyik topicba, M-Tech is benne van. Nem tudnak akkora teljesítményt leadni amit feltüntetnek rajtuk.
-
Speed®
titán
Ha muszáj, házat vehetsz, de ne számíts semmi jóra, papíracél éles részekkel és rezonáló oldallapokkal. Ismerősnek nemrég dobtam össze gépet, 2012ben MidiATX méretben 8cmes hátsó/oldalsó ventihellyel találkozni vicc..
A tápot viszont felejtsd el nyugodtan, abból illik normálisat venni (Chicony/Hipro 430, ha nagyon olcsó kell, kicsit drágábban Chieftec iArena). -
BrTH
tag
Üdv Mindenkinek!
Mostanában elárasztották kis hazánkat ezek a fantasztikus M-tech néven futó házak.
Nekem mindjárt az elején lenne egy kérdésem, hátha valaki hozzáfér az infohoz:
Van ez a
M-Tech M27-01
M-Tech M27-02
M-Tech M27-03
M-Tech M27-04
M-Tech M27-06
M-Tech M27-10sorozat, ebben van egy 420wattos táp.
Meg tudná valaki mondani, hogy ennek a tápnak milyen kivezetései vannak? PL 24+4; 24+8; sata; fdd; stb. Van-e vetni kivezetése?Magán a házon oldalt illetve ha van hátul mekkora vetni szerelhető be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest