- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Ha megkérlek futtatnál egy néhány perces rendszer stabilitás tesztet? Kíváncsi lennék nálad mennyire ingadozik a +12v. Én nem igen értek a tápokhoz de állítólag az olcsóbb tápoknak ez a rákfenéje.
Enyém jelenleg így néz ki: [link] Hát igen ezt nyújtja egy vacak olcsó noname táp. Fizetéskor helyet cserél valami normálisabbal csak addig ne pukkadjon el. -
8th
addikt
Mercury KM-86 házat vettem az akkori gépemnek. Egy (papíron) 450wattos Mercury táp volt benne. A házzal nem is volt semmi bajom elöl-hátul 12cm-s venti hely, nem nyeklett-nyaklott, nem rezonált. Na de a táp! Már az első bekapcsoláskor is fura volt a hangja de nem gondoltam semmi rosszra. Néhány hét alatt ez jól hallható ciripelésbe ment át. Itt jegyzem meg, hogy akkoriban még semmit nem értettem a gépekhez (ez mára sem változott túl sokat) annyi volt a tudományom, hogy megtaláltam a bekapcsoló gombot meg a játék indító ikonját az asztalon. Néhány hét múlva bekapcsoláskor pukkant egy látványosat és végleg távozott az élők sorából. Szerencsére nem vitt magával semmit. Tanulópénz megvolt. Azóta úgy vagyok vele, hogy inkább egy gagyi ház, kisebb vinyó vagy kevesebb ram de a stabil tápon biztosan nem spórolok.
-
8th
addikt
HIPRO 350W táp + M-TECH M03 ház együtt bruttó .: 10.450 forint. Ha veszel egy olcsó 8ezer forintos házat tápegységgel nem sokkal jössz ki jobban. Ha tényleg nagyon olcsón akarod megúszni inkább nézz egy használt házat 3ezerért az aprón de a stabil tápon ne spórolj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged