Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
A cégben lotus-t használunk az adatbázisok kezeléséhez.
Most pedig át kell térni a jól bevált 4.5-ös notes-ról a 8.5-ösre.Három fő problémám van, kérem segítsetek megoldani.
1. Az adatbázisokat átmásoltam az új könyvtárszerkezetbe, de a jogosultságok még a régi szerverhez és felhasználókhoz lettek belőve, ezt hogyan tudom átörököltetni az újhoz?2. Webalapú Lotus iNotes hozzáférést használva az adatbázisokat nem a notes kliens nyitja meg, hanem a böngésző egy új ablakban, minden mappa ömlesztve látható, teljesen elvesznek a formátumok, könyvtárszerkezetek, stb... Hogy lehet beállítani, hogy az inotes helyesen nyissa meg az adatbázisokat, úgy mint a rendes notes kliens? (a 8.5-ös lotus notes kliens jól jeleníti meg az adatbázist)
3. Azt szeretném, ha az iNotes a kezdőképernyője a workspace-re mutatna, de nem találtam beállítást, hogy ez jelenjen meg.
üdv, Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest