- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Ubi a Tencent segítségével - az amit említesz - kimenti a nagy címeit - AC, FC és Raionow - egy vállalatba, és a Ubit felvásárolja cakk und pakk a Tencent cakk und pakk.
Tehát nem, nem kapta meg amit akart.De most úgy tűnik, hogy az Ubi-n belül létrehozott kreatív házak, azok egyben önálló kiadok is - álá állam az államban -, így nekem már fogalmam sincs mi van.
-
TESCO-Zsömle
titán
A tencent nem kapta már meg, amit akart? Mintha valahol olvastam volna, hogy a legnagyobb IP-k ki lettek szervezve egy másik cégbe, ahol kisebbségi tulajdont vásároltak, ha bukik az UBI, övék a szajré.
sz: Meg is van, TPU-on olvastam. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mert nem tudni. Tippek a Black Flag remastert mondják.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem lehet tudni.
Meg néztem a Ubi által kiadott doksit, nagyon ncsenek felsorolva, hogy miket csusztattak. -
AD4MINATOR
nagyúr
mellette 5 másik játékot is töröltek, valamint 7 készülő játéknak a megjelenését pedig elhalasztották
...oké és mik ezek? tételesen felsorolva?? hiányos a cikk, hello
-
nanocry
tag
The Fall of Ubisoft..
-
NyalokAA
senior tag
Aki a többi játék miatt kattintott. 1 mobilos és 4 még be nem jelentett az áldozat
-
myckey
veterán
ami nincs kesz az nincs kesz...errol ennyit.
Kar erte, mert orultem volna
Fuck off
-
Montanaxy
aktív tag
Helyes, nem kell hagyni, hogy lusta csapatok évekig szórakozzanak és közben ezért kapják meg a jó fizetést. Ha nem teszik le az asztalra, amit kell, akkor ennyi.
-
Szomorú vagyok, mert szívesen ujra éltem volna a kalandot új köntösben, viszont örülök, mert félek kaptunk volna egy "mindenkit meg***ok és fekve nyomok háromezret" hercegnőt, egy néger "jujj, letört a szivárványos körmöm" herceget, és beleeröltetik a tök felesleges OW-t.
-
wjbhbdux
veterán
10-12 éve még képesek voltak akár 2 teljes Assasins Creed játékot is letenni az asztalra egy évben, azóta meg csak a vergődés megy a félresikerült multiplayer játékaikkal. Far Cry is 5 éve eltűnt. Valami megoldást kéne találniuk, egy kicsit visszavenni a játékok méretéből meg lehetőségeiből, belátható időkeretbe szorítva a fejlesztést. A történetet el lehet mesélni fele ennyi játékidő alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parfüm topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- World of Warships
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest