Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Én mostanság kezdem a játékot, a korábbi nagy sorokhoz nem volt kedvem. Csináltam karaktert az EU central Mokoko-n, aztán láttam, hogy vannak már west szerverek is úgyhogy ott meg megnéztem a Punikát. Mokokon annyi a jobb, hogy 32 körüli a ping, westen pedig 48, nem mintha észlelhető lenne a különbség... Viszont a Punikára egyből beengedett a hévégén bármikor próbáltam, a Mokokon viszont délutántól már 1000-1500-as sorok voltak (ami nem sok 10perc, de akkor is több a semminél).
Szóval filóztam hogy a kb 15-el alacsonyabb ping vagy a 10 perces várakozások, de szerintem inkább maradok westen, ott indul a kaland. Nem tudom milyen nyelvezetű szeró ez a Punika egyébként, chatben látni minden olvashatatlant úgyhogy fasza.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs