- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ez igaz de ez nem mobil játék egyediség mert már mobil játékok előtt is léteztek ezek a megoldások/játékok.
'manapság meg már kb minden játék tele van achikkal'Jó is az úgy ha élvezed a fejlődés részét is, első karival pláne új játékosként nem is szabad szerintem sietni gyors lvl 50-re/end game-hez.
Nekem is volt 50-es karim Oroszon de most ugyan úgy lassan haladok csinálok mindent mintha nem is láttam volna még. 'nem sietek sehova, hosszú távon nincs jelentősége 1-2 hétnek'Elég lesz majd a daily runokkal ügyködni meg minden amit lehet csinálni lvl 50 után.
'sztorinak nincs vége csak akkor már új régiókra van osztva és igényli a jobb geart/scoret'
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'manapság meg már kb minden játék tele van achikkal'
'sztorinak nincs vége csak akkor már új régiókra van osztva és igényli a jobb geart/scoret'