Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Bár én ugyan nem most játszom vele elsőnek de most is ugyan úgy tetszik mint amikor játszottam Orosz szerveren.
Nekem ebbe kb minden benne van amit egy MMO-ban akartam, azért is jöttem vissza a több éves MMO szünet után mert ebben látok esélyt akár hosszabb távon is.
FPS dropok meg egyáltalán nem vészesek sztem, pláne nem az összes többi másik UE 3 alapú MMO-hoz képest. 'Blade&Soul/Tera példának meg az új Elyon'
Igazából szinte csak városban meg durvább átvezető videókban amikor ki zoomol a kamera látok dropokat de ugye ott meg nincs jelentősége.
Maga a gameplay teljesen jó és kezelhető/fluid így is.Tipikus UE 3 MMO betegség ez amúgy, CPU IPC/1 szál teljesítmény limites.
Nekem is egy korosodó első generációs Ryzen 5 1600x van egy GTX 1070-el ami szinte jó ha félig van terhelve 2560x1080 max grafon. 'nem is melegszik sehova játék alatt, nincs terhelés'Jah azért említettem mert már sok embertől láttam ezt, hogy ez majd Diablo meg PoE killer játék.
Jó, hogy nem is egy kategória a 2 de mind 1 majd rájönnek azt vagy csalódnak vagy nem.
Mint minden MMO meg netes játéknak biztos meg lesz a baja meg ugye ja Amazon kicsit kérdéses mint publisher de ez majd csak hosszabb távon fog kiderülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest