Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Lajtorja
üzenetére
Ha ma kéne vennem én is vagy Bronze vagy Goldot vennék de mivel tavaly nyáron még nem létezett Bronze én Silvert vettem.
'akkor még ugye úgy volt, hogy ősszel jön a játék'Azt, mondjuk nem értem miért nincs lehetőség packot upgradelni de mind 1 nekem marad ez ami van. 'akkoriban csak azért vettem Silvert mert akartam a 3 napos head startot, most már jó arra a Bronze is'
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
Üzleti előfizetők hirdetései
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'akkor még ugye úgy volt, hogy ősszel jön a játék'