- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos a ZoneAlarm átengedte. ha kiütöm a pipát a megjelenítés/web - ből, akkor meg egy darab háttérképet se rakhatok fel, márpedig én, mint programozó, elég sokat bámulom a képernyőt és nekem nem mindegy hogy néz ki. Persze nem vagyok az a skinezős fajta.:))
Szóval, ha kinyomom a pipát, nem jön elő, ha otthagyom, igen. És mindig akkor, amikor elindítok egy olyan progit, ami az internethez is csatlakozhat. És a legszarabb az egészben az, hogy annyira belassítja a gépet, hogy nem igaz!!
Most nem akarok egy komplett újrainstallt csinálni, mert jól berendezkedtem, erre jön egy a ....Na utolsó mentsvárként ott a jó Norton Utilities 2002. Majd meglátjuk, ahogyan a vak mondta... -
netchan
tag
''Mivel nem telepíteni kellett, hanem hip-hop magától felmászott, ezért nem is lehet egyszerű az eltávolítása.''
Azert maszott fel, mert Te engedelyezted neki. Sosem szabad bekapcsolva hagyni a ''Download signed ActiveX controls'' opciot (A tobbi ActiveX-est meg kevesbe) az IE-ben! -
McJames
senior tag
Tekintsd meg a Vezérlőpult-->Programok telepítése segédakármi ablakát, és hogy ott melyik program az, amit nem te telepítettél.
Figyelmeztetés! Ha nem vagy biztos, benne, akkor inkább ne ''unistallálj''/törölj semmit sem!!!!
Hogy a registryben mit ír át még nem tudom, én is most keresem. Több olyan cuccot találtam, amiről nem tudom ''kicsoda'', de nem írom ide, mert lehet, hogy teljesen ártalmatlan, vagy nekem volt szükségeem rá, csak már elfelejtettem mi az... :)
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest