Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Valószínűleg igazad lehetett volna, köszönöm a tanácsot. Az oldalt megnézem, de már nem lesz rá jelenleg szükségem. Miután leírtam, amit leírtam a következő történt. Tűrhetetlenné vált a lassulás, ezért elhatároztam még egy Norton Utilities kezelést, de előbb még a Vezérlőpulton a hátteret (az aktív desktopot) ki akartam lőni, bár az nem sokat segített volna. Miután a hátteret megváltoztattam (vagyis nem volt aktív desktop) jött a meglepi, mert jött megint a lop.com zúgatta a merevlemezt és ELTŰNT AZ ÖSSZES IKON a desktopról! Azt hittem ott helyben megőrülök. Na akkor nekiálltam kimenteni a munkámat (programozási cuccok, Word dokumentumok), de ez olyan vak vezet világtalant módon történt, mert csak a szöveg egyes részeit láttam és egy ablak egy óráig nyílt meg, akkora volt a leterheltsége a processzornak. Nos, a lényeg az, hogy újratelepítetem mindent, de ezúttal Windows2000 Prof. helyett XP - t raktam fel és a Norton Internet Security -t a Zone Alarm helyett, mert ebben már benne va az Antivirus is. Remélem többé ne találkozom a lop.com - al, mert mindenütt feljelentem, ahol lehet.:))
-
Superman
nagyúr
Hát megláttam! Mert hiába minden, hiába pucolom ki agépet Norton Utilities - al és hiába optimalizlom, satöbbi, a lop.com keresője bejön a desktopra! és egészen váratlan pillanatokban, úgy hogy még egy eseményhez sem tudom kötni. Például törölni akartam egy 300 megát tartalmazó mappát, de nem tudtam, mert a lop.com keresője mindig bejött a törlési művelet közben és majdnem 100% - os procileterheltséget okozva majdnem lefagyasztotta gépet, miközben 1,3Ghz -en szaladgál a prockó. Komolyan mondom és soha nem csináltam ilyet, de ha ez egy ilyen szemét szeméyliségi jogokat sértő portál, akkor felnyomom egy Californiában működő, pont ilyen warez és személyiségi jogokat sértő portálokra vadászó oldalnak. Ha jól emlékszem a címükre, valami nukepirats.com, vagy valami hasonló. Egy érdekesség: be akartam hozni a lop.com - ot, hogy írjak nekik egy remek levelet, de nem jön be. Kiszolgáló nem található... Ezt adjátok össze...
-
Superman
nagyúr
Sajnos a ZoneAlarm átengedte. ha kiütöm a pipát a megjelenítés/web - ből, akkor meg egy darab háttérképet se rakhatok fel, márpedig én, mint programozó, elég sokat bámulom a képernyőt és nekem nem mindegy hogy néz ki. Persze nem vagyok az a skinezős fajta.:))
Szóval, ha kinyomom a pipát, nem jön elő, ha otthagyom, igen. És mindig akkor, amikor elindítok egy olyan progit, ami az internethez is csatlakozhat. És a legszarabb az egészben az, hogy annyira belassítja a gépet, hogy nem igaz!!
Most nem akarok egy komplett újrainstallt csinálni, mert jól berendezkedtem, erre jön egy a ....Na utolsó mentsvárként ott a jó Norton Utilities 2002. Majd meglátjuk, ahogyan a vak mondta... -
Superman
nagyúr
Halványí fogalmam sincs mi van a lop.com - on, de most már meg fogom nézni, ugyanis hiába irtottam ki az utolsó szálig a lop.com - ra vonatkozó infókat a gpemről, még mindig megjelenik időről - időre a Desktopomon a lop.com keresője. nagyon idegesítő,mert már mindent kipucoltam, a biztonsági beállítások is a topon és mégis. Hogy a fenébe kell ezt kiirtani?
-
Superman
nagyúr
A helyzet az, hogy habár látszólag az Ad - ware kiirtotta nálam a Lop.com -ot, de minden gépindításkor megjelenik a Lop.com keresője a Desktopomon. Ez meg mi a franctól lehet?
-
Superman
nagyúr
Edgeri: velem is megesett az a csúfság, hogy ez a szemét Lo.com telepített valamiféle plugint, annak ellenére, hogy a legújabb ZoneAlarmot használom, meg egy olyan Norton Antivirust, amelyik hálózati szkennelésre is képes. Kipróbáltam az Ad-ware terméket és valóban kipucolta a registry -ből a lo által beszemetelt cuccokat, de egy DLL fájlt nem tudott eltávolítani. Neked is így van?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest