- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Sajnos Nekem még véletlenül sem szól 5.1 ben.
Ha ez az inputos ellenőrzés működött akkor 100, hogy a hardvernek nincs hibája? Feleslegesen nem szívesen vinném vissza már a mérete miatt se. Nálad, hogy jön ki, hogy 5.1 ben szól. Játékra gondolsz? Vagy csak arra, hogy simán szól mind az 5. Mert az Nekem is szól viszont ha mondjuk fallout 4 be vagy lara croftba vagy bármelyik játékban háttal állok a zajforrásnak ugyanolyan erősen szól a hátsó hangfal mint az első. Vagy éppen nem is szól csak az első zene megy rajta 0de ha mondjuk előttem beszélnek és hátat fordítok nekik akkor majdnem teljesen el kéne halkulni a beszédnek az első hangfalakon és átváltani a hátsóra ha pedighirtelen visszafordulok vissza kell menjen az első hangfalra ez az a térhangzás szerintem. Ez van meg Neked? Mert sajnos nekem one azt kéne tudnom biztosra, hogy szoftveres vagy hardveres plz valaki erősítsen meg benne, hogy ez nem hardver hiba. Ha meg előfordulhat akkor legyen kedves és szóljon. Fontos volna. előre is köszönöm!
-
Richie141
tag
Köszi a választ!
Azt még nem írtam, de van egy olcsóbb 2.1-es Labtec hangfalam, amit felvittem a hegyünkre, és ott tényleg tökéletesen szólt a basszus. Itthon pedig szarul, mint minden más mélynyomó, amit próbáltam...
Szerintem én még nem éltem, mikor az elektromos hálózat ki lett építve a lakásban, és a biztosítékdoboz is ősrégi, kb. 30 éves, ha nem több.De amúgy próbálkoztam azzal, hogy a lakásban minden elektromos eszközt kikapcsoltam, kihúzkodtam a konnektorból, és csak a hangrendszer volt bekapcsolva telóra kötve, de sajnos ettől sem lett jobb... Azért szerintem mégis itt gyökeredzhet a probléma, mert minden más ki van zárva.
Egy új, modern biztosíték-doboz vajon megoldaná a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest