- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Class89 #4179 üzenetére
"Oké, a külső borítást lehűti. De vajon belül?"
Szerinted a mélynyomó hátlapja (ami fémből van), miért melegszik? Ha a levegő keringetésével, vagy egyéb módon hőenergiát vonsz el a felülettől, akkor a hő forrására ez milyen hatással lesz?
A legjobb nyilván az lenne, ha közvetlenül tudnád hűteni a melegedő alkatrészeket, de ez nem kivitelezhető házilagos módon.
-
_Peti_89_
csendes tag
válasz
Class89 #3919 üzenetére
Marketplacere nézz fel, van most egy 1 hónapos példány 2 év garival 55-ért. A bluetooth része megoldható ha az is szempont neked. Régebben rendeltem ebay-ről ilyen kis bt panelt, 700 Ft volt asszem és azzal simán fel lehet okosítani bár én nem használom. A két optika van csak bekötve, tv + laptop külső hangkártyával.
-
_Peti_89_
csendes tag
válasz
Class89 #3917 üzenetére
Jóval újabb technológia alatt mit értesz? Azért audio eszközök terén szerintem kicsit stagnál a technológia. Túl nagy újítások nincsenek. Hangfal kábel alatt azt értem ami az erősítőtől megy a hangszóróig. 2x1,5 mm átmérőjűre érdemes cserélni a gyárit és az se hátrány ha kicsit jobb minőségű.
-
djszido
tag
válasz
Class89 #3911 üzenetére
"Ha végül a Z906 mellett döntök, bluetooth adapterrel a hangminőség mennyivel lenne rosszabb, mint optikai kábellel?"
Ez csak az adapter és a kábel minőségétől függ.
Én nem mennék a logitech adapter alá minőségben, de akár egy amazon echo dot vagy echo input is jó választás lehet. -
_Peti_89_
csendes tag
válasz
Class89 #3911 üzenetére
Szia!
Sztem hagyd a p*csába a Samsungot. Nem rég került hozzám egy Z906 hibásan (18e Ft volt), 2 ellenállást kicserélve meg is javult. Z5500-am is van de, ez is tudja simán azt mint a nagyobb nyomós előd. Jelenleg hardveraprón van 2 db is hirdetve 60e Ft körül, egyik még garis (lehet a másik is). Bluetooth adapterrel is simán jó lesz szerintem. Egy jobb féle hagfalkábel az ajánlott hozzá, én még a kis hangszórókban is kicseréltem a belső kábelt plusz raktam bele egy kis szivacsot is. Remélem tudtam segíteni :)
U.i.: Z906 távirányítót keresek nagyon!!!! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest