- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
super!!!
csendes tag
figyu adok egy hifis tippet a mélyládával kapcsolatban-ott ahol fogod hallgatni a cuccot pl kanapérol akkor a mélyládát rakd a kanapéra oda ahol fogsz ülni.ezután kapcsold be a ládát pl zenével és járd be a szobát kb a kanapé elotti teruletet(mert mogé nem igen ajánlom de ez hosszú)és ahol a legmélyebb és a legerosebb a mélyhang oda rakd le a mélyládát olyan 25-50cm re a faltol/falaktol.
roviden ennyi)
-
---Lasali---
Közösségépítő
Én egyszer egy sony kamera akkumulátort rendeltem, a ~4 ezer forintos posta költséggel is fele annyiba került mint itthon a sony márka boltban. Szóval szerintem annyira nem rossz a pixmania, de a általános elterjedt termékeket én sem rendelnék, mert amennyivel olcsóbb, annyival több a szállítás, plusz macerás a garancia. Sőt hallottam olyat is hogy előre fizetett az illető és nem jött meg a csomag.
2-3 hetes szállítás azért van mert külföldről küldik, ha mondjuk németből rendelsz valamit az is 2 hét.
Egyébként nem értem hogy miért akarjátok minden áron az 5500 ast megvenni, főleg hogy még nem is olcsóbb mint a 906...
Nekem egyébként dizájnba nagyon bejön, szerintem a 5500 egy csicsás gagyinak néz ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest