- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbeey
tag
válasz
Lézerparaszt #878 üzenetére
én azt hittem a led tv nem is melegszik, vagy csak elhanyagolhatóan
-
XtremLor
őstag
válasz
Lézerparaszt #878 üzenetére
Hasonlo a felallas nalam is, a gepben q6600 van OC-val, meg 42-es g30-as plazma, ha minden megy z906-al egyutt kb 350-400-at eszik a kicsike. //
abbol nem keves ho is keletkeziktelen nem gaz a ho(az aram igen
), de ilyenkor....
-
prokxy
veterán
válasz
Lézerparaszt #867 üzenetére
Sziasztok!
Ha a decode led világít, akkor van DTS/Dolby stb hang, akkor a legjobb a hangminőség.
Ha pl. jack-kel küldöd alaplapiról, akkor nem megy a decode, de ha pl. koax-szal vagy optikán, akkor igen, de csak abban az esetben, ha pl. a VLC playerben a hangeszközöknél kiválasztod, hogy SPDIF...nekem így ment.
Most ASUS Xonar DX-szel küldöm optikán, a programjában beállítottam, h dolby digital live, 5.1, aztán folyamatosan megy a decode, ha szól a hangfal. De így nem is lehet állítani a Z906-on, hogy most csak az első 2, vagy a 4 szóljon, stb, de ez így normális.Krisz
-
Szabolcs22
tag
válasz
Lézerparaszt #865 üzenetére
Ha bevan állítva a driverben az 5.1 ahogy előbb írtad, akkor igen világít a decode és olyan hangot ad ki épp amilyen a forrsá. Tehát zenénél nekem is csak 2.1 egy-et mutat a vezérlőn de mikor megnyitok egy filmet,akkor meg már 5.1.
De hátha a többi okostojás jobban tudja... Tisztelet a kivételnek!
A hangkariról meg szintén tán többet tudnak.
Nekem a 2.0 Genius-hoz képest is csodaszámba megy a hangzása egy Gigabyte 880GA-UD3H alaplap gyári realtek hd audio chipjével!De kíváncsi lennék már egy Asus Xonar XY hangkárytára ha már ennyire mondogatják hogy jó...Tehát filmhez zenéhez játékhoz melyik illik?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #864 üzenetére
Megvan a probléma, az alaplapi hangkártyával megy tökéletesen az 5.1. Amúgy az baj ha a decode világít? Úgy értem, ha nem világít akkor a hangkártya elvégez minden szükséges dolgot?
A másik, szerintetek melyik jobb ?
Alaplap: z68X-ud3h-b3 (Azért ezt írtam, mert nemtom milyen hangchip van rajta. Annyit tudok hogy Realtek)
Vagy van sima: Asus Xonar DG.UI: optikaival tényleg fényévekkel szebben szól.
-
saril
senior tag
válasz
Lézerparaszt #845 üzenetére
én sem hiszek benne túlságosan csak itt egyes emberek azt írták hogy a fény átalakítás meg a visszaalakítása digitális jellé, szóval hogy ott van egy kis veszteség de ez olyan elhanyagolható hogy szerintem ne foglalkozz vele!
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #837 üzenetére
Abszolút mindegy hogy hol van a szub láda...Mivel a mély hang nem igazán irányított.
-
XtremLor
őstag
válasz
Lézerparaszt #834 üzenetére
optika nincs csak 5.1-es jack kabel a dobozva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest