- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SsPL711
őstag
Ezt most kivételesen fejhallgatóval hallgattam. (család TV-t nézett)
Hangkártyáról optikai kimenet -> Audioengine D1 -> Fejhallgató kimenet.
Vagy Audioengine D1 RCA kimenet -> Z623
Lejátszó: Foobar, Output: WASAPI event, EQ nincs és FLAC vagy minimum 320-as mp3, na meg Youtube, de ott is a HD-t szeretem.Hibákat benne hagyni nem biztos, hogy hagytak.
Elképzelhető, hogy mikor készült a FLAC, ott lehetett valami gubanc a kódolás közben, vagy eleve hibás volt amiből a FLAC készült.
Biztos vagyok benne, ha eredeti CD-ről hallgatnád nem lenne "hiba", de ha mégis akkor a Te rendszeredbe lesz a hiba. -
SsPL711
őstag
Ebben az esetben találgatásokba kell bocsátkoznom.
Két lehetőséget látok ami miatt a probléma jelentkezhet:
1., Porszem vagy valamilyen szennyeződés kerülhetett a csévetest és a fixmágnes közé (ennek kisebb esélyét látom)
2., A hangszóró membrán felületének azon részén ahol a tekercsek vezetékei vannak, elképzelhető, hogy a vezeték megtört, de még kisebb membránkitérésnél érintkezik, nagyobb membránkitérésnél viszont csak részlegesen. Ez okozza a recsegést szerintem.Igaz, hogy két probléma forrást írtam, de közben eszembe jutott egy harmadik.
3., Valahol az erősítőrészben, vagy a hangfal és a hangkártya összeköttetésében kontakt hiba lép fel, erős rázkódás esetén. Ezt elég nehéz lehet kimérni.
Szerk: Egyébként, mi recseg, a szatellitek vagy a mély láda?
Meg az se mindegy, hogy milyen hangerő mellett jelentkezik a probléma.
(folyamatosan eszembe jutnak dolgok a problémával kapcsolatban)
Javaslom próbáld meg a Logitech magyar képviseletét, hátha tudják garancián kívül orvosolni a problémát, még az is lehet, hogy kapsz egy újabb típust, ha nem javítható a jelenség és ők is tudják saját körülményeik közt reprodukálni.
-
SsPL711
őstag
Akkor most jön a második lépés
Ha van rá lehetőséged, akkor ugyanezekkel a "problémás" részletekkel, egy másik eszközön is próbáld ki légy szíves. Tehát egy másik forrsáról, mp3 lejátszó, vagy másik gép másik hangkártyájáról.
Esetleg ha ugyanezen gépnek van alaplapi hangkártyája, akkor az is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest