- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjungesz
tag
Hát igen, kicsit húzósabb, nem beszélve a Bluetooth-os verzióról. Nem is értem, hogy lehet plusz 20000 Ft-ot felszámolni érte. A Logitechnek ott van a külön megvehető Logitech Wireless Speaker Adapter 10000-ért, amit cserébe bármi máshoz is lehet használni. Na hát csak minden út oda vezet
-
vjungesz
tag
Hát akkor ezek szerint akkor sem lett volna jobb ha ideális körülmények között hallgatom meg a 323-at. Fűrészelni meg csaknem akarnám, akkor inkább a drágább modell
.
Jó, hogy írtad, hogy volt 323-ad, így még biztosabb leszek a dologban. Igen én is arra búgós mélyre gondoltam, elég kellemetlenül hangzott.Igazából nagyon nagy valószínűséggel ez lesz, de mivel van még 3 hetem pontot tenni a dolog végére, így nyilván nézelődök. Van a Harman Kardon-nak is tetszetős 2.1-ese, csak azt nem tudom, hogy jól is szól-e. Igazából az egyik barátomnak van egy JBL hangfalpárja és nagyon szépen tisztán szólnak, mondjuk tény, hogy azt nem használnám elektronikus zenéhez, valószínű nem is szólna jól. Na mindegy, az jött még szembe mostanában, szívesen meghallgatnám.
[link] -
vjungesz
tag
Volt szerencsém meghallgatni egy z323-at (ha jól emlékszem) és pont az volt vele a problémám, hogy nagyon túl volt húzva a mély. Persze meg kell jegyezni, hogy nem voltak túl ideálisak a körülmények, polcon volt, fej magasságban, konkrétan nem hallottam mást csak a dübörgést. Lentebb vettem a ládán a mélyet, de úgy meg olyan semmilyen volt. Ne érts félre, szeretem én az elektronikus zenét, szóval nem zavar a mély, de olyan kiegyensúlyozottan legyen alja a zenének
.
Persze értem én, van a két termék között 25000 Ft különbség, nyilván nem lehet őket egy napon említeni, de jobb ha megkérdez az ember olyanokat is akiknek már van tapasztalatuk vele. No meg csak ott van az THX minősítés is a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest