- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjungesz
tag
Hát igen, kicsit húzósabb, nem beszélve a Bluetooth-os verzióról. Nem is értem, hogy lehet plusz 20000 Ft-ot felszámolni érte. A Logitechnek ott van a külön megvehető Logitech Wireless Speaker Adapter 10000-ért, amit cserébe bármi máshoz is lehet használni. Na hát csak minden út oda vezet
-
vjungesz
tag
Hát akkor ezek szerint akkor sem lett volna jobb ha ideális körülmények között hallgatom meg a 323-at. Fűrészelni meg csaknem akarnám, akkor inkább a drágább modell
.
Jó, hogy írtad, hogy volt 323-ad, így még biztosabb leszek a dologban. Igen én is arra búgós mélyre gondoltam, elég kellemetlenül hangzott.Igazából nagyon nagy valószínűséggel ez lesz, de mivel van még 3 hetem pontot tenni a dolog végére, így nyilván nézelődök. Van a Harman Kardon-nak is tetszetős 2.1-ese, csak azt nem tudom, hogy jól is szól-e. Igazából az egyik barátomnak van egy JBL hangfalpárja és nagyon szépen tisztán szólnak, mondjuk tény, hogy azt nem használnám elektronikus zenéhez, valószínű nem is szólna jól. Na mindegy, az jött még szembe mostanában, szívesen meghallgatnám.
[link] -
vjungesz
tag
Volt szerencsém meghallgatni egy z323-at (ha jól emlékszem) és pont az volt vele a problémám, hogy nagyon túl volt húzva a mély. Persze meg kell jegyezni, hogy nem voltak túl ideálisak a körülmények, polcon volt, fej magasságban, konkrétan nem hallottam mást csak a dübörgést. Lentebb vettem a ládán a mélyet, de úgy meg olyan semmilyen volt. Ne érts félre, szeretem én az elektronikus zenét, szóval nem zavar a mély, de olyan kiegyensúlyozottan legyen alja a zenének
.
Persze értem én, van a két termék között 25000 Ft különbség, nyilván nem lehet őket egy napon említeni, de jobb ha megkérdez az ember olyanokat is akiknek már van tapasztalatuk vele. No meg csak ott van az THX minősítés is a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest