Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
-
mcs
veterán
válasz
vjungesz #105 üzenetére
Z323 nekem is volt nemrég, és azt én se szerettem annyira. Nem is igazán a mélyet emelte, hanem a búgós középmélyet olyannyira, hogy erősen ráterpeszkedett a szatelitek hangjára. Ráadásul a mélynyomó reflexcsöve is túl vékony volt a dobozhoz mérten, ami miatt fura, lifegő, ,,röfögő" hangokat hallatott magából basszusosabb zenéknél. Felére fűrészelve a csövet jóval barátságosabban szólt.
Pillanatnyilag a Z523al teljes mértékben elégedett vagyok, de hozzá képest sem hiába annyival drágább a Z623, amennyivel. A Z523 nyomója 60-100 Hz tartományban vígan elbömbölget, de a Z623 lazán kiadja magából a 30-50et is, ami főleg dubstep és amcsi rap, hip-hop zenéknél dominál. Ez utóbbi a tipikus símogató, és vibráló mélytartomány.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Szerintem nincs.
Kérdés mennyire érdekel a térhangzás? Ebben a kategóriában nem hinném,hogy valami jobban szólna.(Tudom,tudom sok nagyokos mindent megmagyaráz...)
Anno én gondolkodtam geniusokban is. Ott van ettől olcsóbban 5.1 is és szerintem nagyon szépen néznek ki.
Végül is erre esett a válsztásom, néhai filmezés és sok zene. Szétszedős méllyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest