Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Bár elszoktam a fórumtól, nekem is sokat segített anno, így most én is igyekszem nektek segíteni: íme egy kis kedvcsináló a Logi Z4-eséhez.
Számtech boltban dolgoztam, ott volt alkalmam kipróbálni a Z3-at anno, és nagyon tetszett, abszolút torzításmentes mélyei voltak, meg az egész úgy tök rendben volt, ahogy volt. DE. Jött a Z4
Magasaiban messze veri (szerintem), sokkal tisztábbnak tűnik, a távirányítója valami szuper, tovább nagyon ízléses az egész kompozíció. Mélyben kb ugyanolyan, ott nem veszek észre különbséget, természetesen félig sem tudom felcsavarni (panel), de atomul szól. Ne tévesszen meg senkit se a szatelitek képeken látható mérete, a valóságban másfélszer akkora mint ahogy gondoltam. És nagyon ott vannak hangzásban
Tehát hiába ugyanazok a gyári specek, szerintem übereli a Z3-at, nem is kicsit. Persze kell hozzá normális hangkártya (én Audigy 2vel használtam, Acoustic-hez közeli EAX beállításokkal) - Fontos: mindezek csak zenére vonatkoznak, játszani nem nagyon szoktam, filmezni még nem filmeztem vele.
Remélem tudtam segíteni.
Összefoglalva: Jobban szól mint ahogy kinéz, ez talán mindent elárul
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Vivobook Pro 15 M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest