- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
jamez
senior tag
Bocs, csak most láttam a kérdésed.
Nekem korábban ACS48-m volt elöl hátul pedig erősítő+ hs280.
Féltem eladni őket és venni helyettük valami mást. De az 550 megérte az árát. A nagy Watt értékektől tartottam. Nyilván nem tud annyit, de 1-2 m-ről teljesen megfelelő.
Hangminőségre érzékeny vagyok, de semmi kifogásom sincs ellene. Bátran ajánlom mindenkinek.
Egyébként láttam listában az S750-nek az 5.1-es verzóját is. -
jamez
senior tag
-
jamez
senior tag
Ha beígért 500 W helyett 250 lesz már az is elég, 1 m-ről hallgatva.
-
jamez
senior tag
Power Specifications:
500 Watts Total Burst Power
70 Watts (RMS) per surround satellite (x5)
150 Watts (RMS) subwoofer
Frequency response:
Satellites 150Hz-20kHz
Subwoofer 25Hz-150Hz
SNR 99dB
Bővebben a http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=373 linken.
Láttam a hátsókhoz egész jó Jazz lábakat! 10 körül/pár. A Creative nem hozza ide Mo-ra a kiegészítőket.
[Szerkesztve] -
jamez
senior tag
Végül a Megaworks 550 mellett döntöttem. Hallottam a Genius 5.1-t is. Árához képest csúcs szerkó. Azért nem 4.1 mert kíváncsi vagyok hogyan pozíciónálhatók a gamék hangja. Eredetileg 6.1-t kerestem, de az európai piacra a creative nem szállítja csak a Inspire 6700-t az meg elég műanyag hangú volt.
Tényleg van valakinek tapasztalata, hogy a játékok, főként FPS-ek hogyan tudják elosztani a hangokat a dobozok között? pl: egy 7.1-es rendszerrel érzékelhető különbség a 4.1 -hez képest?
[Szerkesztve] -
jamez
senior tag
Valaki lendítsen át a holtponton, hogy melyiket válasszam: z-680, z-5300, Creative Megaw. 550...? Az a bajom, hogy nem tudom őket meghallgatni sehol. Nem merek a gyengébbet megvenni, nehogy szidjam magam utána. Tudtok egy helyet ahol ezeket meg lehet hallgatni?
-
-
jamez
senior tag
-
jamez
senior tag
Melyik van neked a z-680-as? nekem van egy audigy 2-m. Arra szeretnék valami jobbat rákötni de 6.1-es szettet nem találtam, csak a Creative Inspire 6.1-et. De azt gyengének találom. Aztán néztem a Gigaworks s750-t, de ott meg sok a doboz és az ára is súlyos. végül is 5.1-nél maradok: de melyiket? z-680? vagy Megaworks 550 vagy z-5300? Annyival jobb a z-680 mint az ára magasabb a z-5300-nál?
-
jamez
senior tag
A Creative Megaworks THX 550-öt hallotta már valaki? és a Logitech Z-5300-at?
Nem tudom érdemes-e megvenni a náluk drágább z-680-at...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest