- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krampy
csendes tag
válasz
Cleinor #3326 üzenetére
Köszi szépen
Én is gondoltam rá, csak nem akartam egy jobb minűségűre úgy beruhézni, mert tartottam attól, hogy minőségromlás lesz, ha egy jackből két rca lesz és az egyiket nem is használom.
És akkor azt mondod, hogy ha a fehéret használom, akkor minden tökéletes lesz, tudod nekem a DTS miatt kelleneMi másért is
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy audigy4-es kártyám, és hozzá egy 5500as szett. szeretném összekötni digi koaxszal, viszont a kártyán a spdif jack dugós az 5500ason meg rca van.
Sehol sem találok ilyet, mindenhol csak rca-rca digi koaxok vannak.
Vagy olyat látok, hogy jack-2rca, de gondolom az jónagyhülyeség lenne egy olyannal összkötni.Nem tudtok segíteni, hogy merre keresgéljek?
Auchan, Tesco, Electroworld, és jónéhány webshopot is már megnéztem és sehol semmisemköszönöm
-
krampy
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #3092 üzenetére
Rendicsek, köszönönöm szépen! -
krampy
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #3089 üzenetére
A bőven nem egyenértékű jelentheti azt is, hogy jobb és azt is hogy rosszabbMelyik akkor?
Utolsó kérdésem így: megvegyem az SE-t? Tudja az is a DTS-t?
Köszi Kis zöld izé -
krampy
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #3079 üzenetére
köszi szépen a gyors választ
Már csak egy dolgot szeretnék h. az audigy SE egyenértékű-e egy audigy2 - vel.
Köcce
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
én is boldog tulajdonosa vagyok ennek a szépségnek, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy annyit olvastam már róla, de egyértelműen nem tudtam kiigazodni azon, hogy milyen hangkártyát vegyek hozzá.
igazából csak filemeket fogok vele hallgatni (nézni) és erre azt olvastam, hogy egy audigy 2-es megfelelelő, mert már ezt tudja a Pro II-t dekodolni hardveresen ( ? jol olvastam?)
(? és tényleg elég ?)
Viszont igazából sehol sem találok ilyet, csak audigy SE-t amiről semmit sem tudok.
Vagy audigy 2 zs-t de ezek meg mind lapiba valok.Tudnátok esetleg ebben segíteni, hogy az au2 télleg alkalmas csak filmek nézésére, és hol tundék egyet beszerezni?
Nagyon köszi előre is
krampy
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eFootball
- Politika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest