Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
4 éve van ilyen egerem (+bill), egyelőre rendben van. Azt nem mondom, hogy nem volt vele gondom. Aljáról a matricát lekoptattam (tipikus Logitech - még jó, hogy pont azon van minden azonosító szám), meg a tetejéről a logó már lekopott (mondjuk helye látszik, oldalról nézve ott máshogy csillog). Ami az akkut illeti, 4 napot ír, le még sose merítettem. Viszont a töltési hiba nálam is jelentkezett, az utóbbi időben elég sokszor (érintkezők letisztítása, egér megveregetése, aztán megy). Cserélni nem tudom mennyire lehet, eléggé össze van rakva ez az egér, nyitási pontot nem találtam még rajra (pedig előző olcsó logi egerem jó párszor szétszedtem).
Új hozzászólás Aktív témák
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged