Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GogistarHUN

csendes tag

Szevasztok friss forumozok!!!
    Már majdnem egy honapja strapálom a logitech x530-omat!!
    Már tulélt kegyetlen csomagolással egy oszt kirándulást(szinte mindig szolt de csak két napot voltunk el) kibírt egy kemény estézést egy táborban, ahol csak 40-esen hallgathattuk mive "a szomszédok feljelentik a kollégiumot"-mondta a portásnő.Csak ugy mondom ,hoy egy rende kb30*5 méteres szobában voltunk-igaz mi csak a billiárd asztalnál voltunk- de ahhoz képest egész jo hangja volt..
    Miota megvettem, azota ugy 60-70 volt a max (oszt kir-on azért amikor wc-n voltam feltekerték nagyobbra is).
    Nem recseg nem ropog,semmi baja nincs.(öcsém olyan mérges lett rám hogy a membránokat egytől egyig benyomta -csak a magasakét-)
    Asztali gépen használom 7.1 hangkarival de be tudtam REALTEK HD OUTPUT bla bla blával állítani.
    A laptoposoknak csak egy átalakítót tudok ajánlani,hogy az összes hangfal szoljon, de álmodni se álmodjatok 5.1 hangzásról.
    15 éves vok ez az első komolyabb hangfal rendszerem, és nem bántam meg.!!!
    Nálam zenétől függő milyen hangzása van mivel vannak olyan szar konvertált kicsit elektrosabb számok aminél a fülemben csa elektromos nyivákolást halllok.(hidjétek el ,mert én benyomtam egy rob zombie számot és majd kiestem a székemből hirtelen akkorát durrant.
    4*8 méteres szobán van. Mivel nem egy nagy böhöm állat a hangszorom ,ezért néhány helyen nem hallani a basszust....DE HA LEÜLSZ MELLÉ KOMÁM ÉS FÜLEDBE SZOL A ZENE MINT ÁLLAT UGY FOG A SZIVED KALAPÁLNI...........!!!!!!!!!!!!!!!!
    Házibuliba nem ajánlom, esetleg kissebb parti, de akkor is a szobában valo elhelyezkedésre kell odafigyelni.
    Pl.: a kolesz közös termében a kábelek max hosszára elhuztam a mélynyomot, a többit meg 50-centis székre tette O O!!!
    Néztem van két kép a falon, hát miért ne . Feltettem a két hátsot (ugy fejmegesságban volt) és olyan szépen kijött a hang......
    Én 20-ért vettem extreme digital-nál, és nem holmi kiskereskedőtől.(zárva voltak hétvégén a többiek,csak ők voltak egyedül nyitva HE HE HE)
    Megéri! Telefonon is szoktam használni, ahhoz a gyári átalakítót,egy sztereo rca--(a piros és fehér 0.9-es jack-es)--3.5 sztereo(a 3 részes ,2fekete rovátkás) jack bemenet átalakítot, és egy két oldalu sztereo jack 3.5 -ös hosszabítót használok.
    Még így utoljára(köszi, ha eddig el olvastad tudom hogy hosszu de baromira örülöka cucc-nak) elmondom, hogy játéknál azstalin, igazi élvezet, ugyanis miecraftban(igen engem is megfertőzött a minecraft vírus ,nem mániás vagyok hanem inkább ilyen van vmi uj cucc kiprobálom (ez ált 2 napontai játszást jelent)) ha mögötte balra van egy szörny akkor a bal hátso kezd el működni a többi kussban van.!!!

Remélem nem voltam tul hosszu(tom hogy az vlt csak miért ne)...

Új hozzászólás Aktív témák