Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smidelik
csendes tag
Próbáljátok ki ezt az oldalt:
http://www.webcam-driver.com/logitech/logitech-quickcam%C2%AE-communicate-stx-software.html
Itt van 64 és 32 bites változat stx driver változat is.
-
-
xjoex
csendes tag
Helló!
Sikerült Neked azóta beüzemelni?
Én az alábbi cikk alapján felraktam egy XP-s drivert windows 7re. Működik is a kamera, de pl. windows live messengerben webcamelés közben pár másodperc elteltével a beépített mikrofon egy reccsenés után úgy gondolja, hogy nem továbbít hangot. Ezt nem tudom orvosolni. Ötlet? Amúgy csak hanghívással működik a mikrofon...http://techline.hu/tudastar/20090213_logitech_vista.aspx?FullComment=true
Amúgy nagy szemét ez a logitech cég! A régebbi, működő webcamekhez nem ad ki Windows 7 drivert... Egy ekkora cégtől elvárná az ember.
-
pubwart
aktív tag
Szevasztok,
Nekem is ilyen kis szörnyem van. Szerencsére működik, azaz működött, de újra kellett dobni a windows és nincs meg a driver lemeze.
Valaki akinek ugyanez a verzió van nem tudna nekem valami driver feltenni valahova? Bármilyen megoldás érdekel. Vagy ha van neten akkor valami LINK jó lenne.
Köszönöm.
Ő az:

-
unclefucka
senior tag
válasz
puncspuding
üzenetére
Itt a megoldás:
Erre a bizonyos "problémára" megoldást jelenthet ez(ek):
[link1]
[link2]
[link3]Nem próbáltam még ki, (majd este) de addig ha valaki kipróbálja és megy akkor szóljon.
Elvileg az Automatic Echo Canceling csinál valami butaságot és ki kell kapcsolni. Remélem egy későbbi driverrel kiküszöbölik ezt a hibát. -
Shadows
senior tag
válasz
puncspuding
üzenetére
hasznáj alaplapi realtek hangkarajt azzal megy!!!!

-
unclefucka
senior tag
válasz
puncspuding
üzenetére
Az semmi, de ugyanezt csinálja nekem az X-Fi -nél is, de ott egy szimpla újraindítás megoldja a problémát (persze, ha előtte kihúzom a webcam-ot).
-
puncspuding
csendes tag
No, akkor újabb probléma, csak hogy tovább pörögjön a topic: Quickcam Communicate STX Plus-om van. Emellett SB Live 7.1 hangkártyám. A gond az, hogy amikor bedugom a webkamerát, akkor a hangkártya driverét elrontja, vagy azzal interferál, mert onnantól kezdve csak az első két hangfal szól. A hátsók helyett is. Csak a hangkártyadriver újratelepítése oldja meg, de csak addig, amíg újra be nem dugom a webkamerát. Erre adjon valaki megoldást.
-
P.Dude
őstag
Nekem quickcam express van és a software és driver felinstallálása után valami stream.sys file kell neki!
no ez mi akar lenni? -
petyus_
senior tag
Nekem Quickcam Communicate STX-em van, és az a problémám vele, hogy szarakodik a mikrofonja, néha működik, aztán 1-2 perc múlva annyira el kezd sisteregni, h nem lehet hallani semmit. Látom nem nagyon pörög a topic
, azért ha vkinek volt ilyen jellegű gondja az segíthetne... -
fradi81
veterán
Van ehhez valakinek Vista drivere?
-
fradi81
veterán
uccsó up
-
fradi81
veterán
Tehát ő a bűnös
![[kép] [kép]](http://images.google.co.hu/images?q=tbn:XMr35e6r0YOXBM:www.clubic.com/photo/00113396.jpg)
Miért lehet nálam szemcsés a képe, amíg másnál teljesen tiszta? -
fradi81
veterán
Nem túl menő a topic most se. De serintem valakinek csak van ilyenje, nem?
Na legyen már
Ha kell akkor 10K 
-
fradi81
veterán
Hali, szóval ilyen webkamerám van. A képe viszont elég siralmas, folyamatosan sistereg, nappali fénynél is.Egy isminek is ilyenje van ha minden igaz, és annak tökéletes, tiszta a képe. Az STX, az enyém lehet hogy nem, fene tudja, mi a különbség a kettő között?
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/fradi81/screenshot/Picture.jpg)
Szóval akinek ilyenje van írja már le hogy neki milyen képet ad ehhez képest, vagy
be is linkelhetsz, köszi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Herr Vida
tag
Uccsó próbálkozás...
Most vagy senkinek nincs ilyen ketyeréje, vagy senkinek nincs ötlete a problémáim megoldásához...
-
Herr Vida
tag
Up!
Senkinek semmi ötlete?
-
Herr Vida
tag
T. Hölgyek & Urak,
A gondom a következő: kaptam egy Logitech QuickCam Communicate webkamerát (még soha nem volt korábban, úgyhogy elég láma vagyok a kérdéshez); nagyon franyesz, meg minden, de van 2 probléma:
1.) Amikor a haverral beszélek, akkor a képem q-ra akad (640*480), de nagyon; az övé viszont egész jó, persze az us akadozik kicsit, de nem vészes. Pedig neki valami totál dszunka retek webkamerája van... Ja, és mindkettőnknek ADSL kapcsolata van. Lehet ezen valahogy változtatni? Gondoltam, hogy visszaveszek a felbontásból, de ilyen opciót meg nem találtam...
2.) Logitech-ék jófejek voltak, csomiztak a kamerához egy mikrofonos fejhallgatót is (a kamerában is van beépített mikrofon), engem remekül is hallanak vele, de amit a beszélgetőpartner mond, azt én nem a fülhallgatóból hallom, hanem a hangszóróból. Pedig _elvileg_ jól raktam össze, SB Audigy 2 hangkártya, színkódok alapján dugtam be a mikrofon ill. a fejhallgató csatiját...
Na, ennyi lenne, ha valakinek van javaslata, please HELP!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, azért ha vkinek volt ilyen jellegű gondja az segíthetne...