Új hozzászólás Aktív témák
-
Herr Vida
tag
Uccsó próbálkozás...
Most vagy senkinek nincs ilyen ketyeréje, vagy senkinek nincs ötlete a problémáim megoldásához...
-
Herr Vida
tag
Up!
Senkinek semmi ötlete?
-
Herr Vida
tag
T. Hölgyek & Urak,
A gondom a következő: kaptam egy Logitech QuickCam Communicate webkamerát (még soha nem volt korábban, úgyhogy elég láma vagyok a kérdéshez); nagyon franyesz, meg minden, de van 2 probléma:
1.) Amikor a haverral beszélek, akkor a képem q-ra akad (640*480), de nagyon; az övé viszont egész jó, persze az us akadozik kicsit, de nem vészes. Pedig neki valami totál dszunka retek webkamerája van... Ja, és mindkettőnknek ADSL kapcsolata van. Lehet ezen valahogy változtatni? Gondoltam, hogy visszaveszek a felbontásból, de ilyen opciót meg nem találtam...
2.) Logitech-ék jófejek voltak, csomiztak a kamerához egy mikrofonos fejhallgatót is (a kamerában is van beépített mikrofon), engem remekül is hallanak vele, de amit a beszélgetőpartner mond, azt én nem a fülhallgatóból hallom, hanem a hangszóróból. Pedig _elvileg_ jól raktam össze, SB Audigy 2 hangkártya, színkódok alapján dugtam be a mikrofon ill. a fejhallgató csatiját...
Na, ennyi lenne, ha valakinek van javaslata, please HELP!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- RugKing 4 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest