- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt a topikja.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Én is erősen gondolkodom ezen a beruházáson
(Most egy MX 1000-est nyúzok már lassan negyedik éve, de kezd az akksi gyengélkedni.Ettől eltekintve nagyon megérte az árát és jól szolgált eddig)
Mivel elég friss még ez a rágcsáló, nem sok érdemi infót találtam róla.
Kiváncsian várom a részletes beszámolódat, és előre is köszi érte! -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Gondolom mindenki számára ismert ez a kis ékszer.
Mivel nem nagyon találtam itt infókat róla ezért ha nincs ellenére senkinek leírnám itt majd a tapasztalatokat.Ma vettem meg az első igazán komoly Logitech MX 1100-as kis csodát amiről már az első szárnycsapások és próbálgatások után azt mondtam ez a világ egyik legjobb egere!! A csomagolás hihetetlen precíz ahogy "logitetkéktől" már tapasztaltam.Tipp Topp Plug And Play akár ezt is lehet mondani a Szoftver pedig szinte felsorolhatatlan funkciókkal látja el a mi kis professzionális segítőnket akár munka akár játékról van szó.
Elfogult vagyok nagyon de első körben 10 ből 10 pont mindenre.Igyekszem majd bővebben leírni a későbbi tapasztalatokat.Üdv mindenkinek.
Aktív témák
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest