- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
Igen, de a registry-ben olyankor is be lehet állítani valahol valahogy, hogy az egyes extra billentyűk megnyomására mi történjen. Nem? Én úgy tudom legalábbis..
-
Wyll
őstag
hello
Én karácsonyra kaptam ilyent (csak bill.-t).
Nekem nagyon szokni kellett a 3x2-es kis blokk 2x3-ra váltását és az insert feljebbvitelét, mert sokat használom ezeket, de azért nem lehetetlen, lassan már megy.
A billek is kicsit máshol vannak, mint egy sima lapos billentyűzeten, de vakongépelőknek nagyon kényelmes, én is érzem rajta, hogy igen ergonómikus.A minőségérzet amúgy nagyon rendben van az egésszel, a bőr csuklótámasz mindent visz, csak már előre félek, hogy mikor fog tönkremenni a bőrzsírtól, ami valójában egy igen aggresszív, savas anyag. Van ezzel valakinek tapasztalata, tanácsa?
Esetleg lehet-e használni a billt a mellékelt szoftver nélkül, úgyértem registryben lehet-e tudni hogy mit kell állítgatni, hogy az egyes billentyűkre mik nyíljanak meg? (Nem komálom a feleslegesen erőforrást zabáló 'kisikonokat'. A setpoint szoftver nálam 12 mega memóriát használ.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest