Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
igazabol feltalaltam a sajtban a lukat. olyan klaviaturat keresek, aminek a gombjai a bill kiosztas szerint valtoznak. ha angol akkor az angol karaktereket es irasjeleket jeleniti meg, ha magyar akkor a magyarrt, az ekezeteket, az y/z cseret, esetleg ha orosz akkor a cirileket. lehet ilyen nem letezik, es csak en vagyok ennyire elmehaborodott?
-
Obolony
senior tag
hello en a G19-rol kerdeznek ha lenne vkinek tapasztalta a temaban
-
Wyll
őstag
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
Igen, de a registry-ben olyankor is be lehet állítani valahol valahogy, hogy az egyes extra billentyűk megnyomására mi történjen. Nem? Én úgy tudom legalábbis..
-
Wyll
őstag
hello
Én karácsonyra kaptam ilyent (csak bill.-t).
Nekem nagyon szokni kellett a 3x2-es kis blokk 2x3-ra váltását és az insert feljebbvitelét, mert sokat használom ezeket, de azért nem lehetetlen, lassan már megy.
A billek is kicsit máshol vannak, mint egy sima lapos billentyűzeten, de vakongépelőknek nagyon kényelmes, én is érzem rajta, hogy igen ergonómikus.A minőségérzet amúgy nagyon rendben van az egésszel, a bőr csuklótámasz mindent visz, csak már előre félek, hogy mikor fog tönkremenni a bőrzsírtól, ami valójában egy igen aggresszív, savas anyag. Van ezzel valakinek tapasztalata, tanácsa?
Esetleg lehet-e használni a billt a mellékelt szoftver nélkül, úgyértem registryben lehet-e tudni hogy mit kell állítgatni, hogy az egyes billentyűkre mik nyíljanak meg? (Nem komálom a feleslegesen erőforrást zabáló 'kisikonokat'. A setpoint szoftver nálam 12 mega memóriát használ.)
-
DeepDish
őstag
A téma adott, de lehet már van hasonló billentyűzetes téma,akkor kérném záratni!
Bármilyen bill,de most elgfokeppen engem ez erdekelne: [link]
Tapasztalat?
Elég húzós áron adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest