- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
GeG
tag
Nem ez a baj :-)))
Hanem az, hogy a My Home feliratu gombot hiaba allitom at iTouch alatt, amikor megnyomom ugy viselkedik mintha a Favorites gomb lenne.
Es ugyanigy az osszes tobbi gomb rosszul mukodik pl: a Messenger helyett - Mute parancs indul el, a Webcam helyett a Media Player stb.stb.
Ez elott a billentyuzet elott is egy Logitech Cordless Opticalt hasznaltam (korabbi modell) lehet hogy az kavart be valamit az XP-ben????
Teljesen feleslegesen viszont nem vagnek belei egy reinstallba.
GeG -
GeG
tag
válasz
burgatshow #3 üzenetére
Hello,
Ezt mar probaltam, sajnos csak annyi lehet csinalni, hogy letolteni a 2.2-s iTouch softwaret, amit mar megtettem.
Igy sem mukodik.
Azt nem ertem, hogy az XP hogyan kulonbozteti meg, hogy most 1 Cordless Optical - Elite - MX stb. billentyuzet van-e hozzacsatlakoztatva?
A rohej az, hogy minden gomb mukodik csak totalisan felcserelodve....
Az eszkozkezeloben hiaba allitom at a billentyuzetet ( raadasul csak regi modelleket ismer) , ez a felcserelodes nem valtozik.
Hasznal valaki itt a forumon ilyen billentyuzetet ?
GeG -
-
GeG
tag
Sziasztok,
Kaptam egy Logitech Cordless Desktop MX-t ( billentyuzet + eger ) karacsonyra es a kov. problemam van vele.
Az egeret sikerult az uj Mouseware szoftver segitsegevel feltelepiteni rendesen, de a billentyuzet nem akar mukodni.
A Windows XP Cordless Desktopkent ismeri meg es a hibajelenseg az, hogy a funkcio + multimedia billentyuk teljesen osszavissza vannak cserelodve.
Megnyomom az E-mail gombot es a Messenger funkcio indul el stb.stb.
Ugy tunik, mintha nem ezt a billentyuzetet probalna meg kezelni az XP.
Esetleg tipp valakitol , hogy mi lehet a baj?
Azt sem ertem, hogy miert nem tudom beallitani Xp alatt , hogy ez Cordless Desktop MX billentyuzet...
Elore is kosz
GeG
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest