Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Aktív témák
-
GeG
tag
Nem ez a baj :-)))
Hanem az, hogy a My Home feliratu gombot hiaba allitom at iTouch alatt, amikor megnyomom ugy viselkedik mintha a Favorites gomb lenne.
Es ugyanigy az osszes tobbi gomb rosszul mukodik pl: a Messenger helyett - Mute parancs indul el, a Webcam helyett a Media Player stb.stb.
Ez elott a billentyuzet elott is egy Logitech Cordless Opticalt hasznaltam (korabbi modell) lehet hogy az kavart be valamit az XP-ben????
Teljesen feleslegesen viszont nem vagnek belei egy reinstallba.
GeG -
GeG
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hello,
Ezt mar probaltam, sajnos csak annyi lehet csinalni, hogy letolteni a 2.2-s iTouch softwaret, amit mar megtettem.
Igy sem mukodik.
Azt nem ertem, hogy az XP hogyan kulonbozteti meg, hogy most 1 Cordless Optical - Elite - MX stb. billentyuzet van-e hozzacsatlakoztatva?
A rohej az, hogy minden gomb mukodik csak totalisan felcserelodve....
Az eszkozkezeloben hiaba allitom at a billentyuzetet ( raadasul csak regi modelleket ismer) , ez a felcserelodes nem valtozik.
Hasznal valaki itt a forumon ilyen billentyuzetet ?
GeG -
-
GeG
tag
Sziasztok,
Kaptam egy Logitech Cordless Desktop MX-t ( billentyuzet + eger ) karacsonyra es a kov. problemam van vele.
Az egeret sikerult az uj Mouseware szoftver segitsegevel feltelepiteni rendesen, de a billentyuzet nem akar mukodni.
A Windows XP Cordless Desktopkent ismeri meg es a hibajelenseg az, hogy a funkcio + multimedia billentyuk teljesen osszavissza vannak cserelodve.
Megnyomom az E-mail gombot es a Messenger funkcio indul el stb.stb.
Ugy tunik, mintha nem ezt a billentyuzetet probalna meg kezelni az XP.
Esetleg tipp valakitol , hogy mi lehet a baj?
Azt sem ertem, hogy miert nem tudom beallitani Xp alatt , hogy ez Cordless Desktop MX billentyuzet...
Elore is kosz
GeG
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest