- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iZol92
csendes újonc
válasz
CP111 #342754 üzenetére
Ez nem így van. Íme egy példa.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
CP111 #342756 üzenetére
Volt apámnak egy hármas golfja lassan már 10 éve. Azt képzeljétek el, hogy olyan volt a fagyálló benne mint a homokozó, egy centit nem láttál el benne, annyira rozsdás volt. Mondtam én kiscsikó koromban, hogy na majd akkor én lecserélem benne a fagyállót. Tényleg normálisan, levettem a hűtő alsó csövét, leengedtem edénybe, slaggal átmosattam mindent, hogy ne legyen ocsmány. Feltöltöttem új fagyállóval.
2 hét múlva ugyan olyan retkes volt az egész hogy ugyan olyan rossz volt ránézni.Valószínűleg, hogyha nem 20 év után esik meg az első fagyálló csere akkor még menthető is lett volna az ügy.
Szóval ez külön kinyitja a zsebemben a bicskát, hogy
Már rég eladtam.....kit érdekel
valószínűleg azt aki épp szopik vele. -
válasz
CP111 #342754 üzenetére
Én is tudok ilyet: a W124-es Mercim 32 éves kb. 465k km-el, isten tudja mikor volt benne hűtőfolyadék cserélve. Köszöni szépen tökéletesen elvan, nem melegszik.
De ez nem azt jelenti, hogy ez a követendő példa.
Ha valóban 8 ezer Ft a teljes készre kevert folyadék, akkor miért ne? -
MasterMark
titán
válasz
CP111 #342754 üzenetére
Majd szétszedve nézd meg milyen belül a motort utána írj ilyet.
Ha nem cseréled akkor elöregednek benne az inhibitorok amik akadályozzák hogy megegye az alut és rozsdásodjon a vas.
Amelyik autóban nem cserélnek hűtővizet, szépen látszik a hengerfejen a kráteresedés akár kívülről is mondjuk a termosztátnál.
-
macilaci78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest