- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
C0d3r #272413 üzenetére
Főleg az alkatrész ellátás miatt.
Nagyobb alkatrész boltokban még semmi.
Van mg zs FB csoport, azt olvasgattam, nem olvastam végig, de bele lehet futni kellemetlenségbe, egyik 2hónapja vár katalizatorra.
Egy másiknál 7ekm kinyomó csapágy csere, mert nem kapott egy csepp zsírt sem...
Fogyija meglepően jó, de az FB csoport+1-1,5 liter a valid nálam
Van rá esély, hogy a jövőben az eu Kínát szankciónalja és büntető vám lesz, gondolom az alkatrészekre is...
Még várnék vele, hogy ezek kialakjanak -
-
sagesz93
addikt
válasz
C0d3r #264253 üzenetére
Én inkább vinnék egy embert a hibrid csoportból(facebook) akinek van Mini VCI Techstream-je, és kiolvassa a nagyakksi állapotát+a vízpumpa fordulatszámot. Többe kerül mint a fékcsere, ha ezek csereérettek (és kiolvasás nélkül nem tudod megállapítani).
Ettől függetlenül nekem jó vételnek tűnik a kocsi a mai piaci viszonyok között. -
válasz
C0d3r #264253 üzenetére
Ezt képről megmondani
Helyszíni ujjpróbát javaslok tárcsacserére, vagy pedig tesztvezetés alkalmával egy erős fékezést, akkor lehet érezni, hogy hullámos-e a tárcsa, de képről...
Valamint szerintem nem elvárható, hogy egy eladásra szánt autón ilyen meg legyen csinálva, ez sajnos kopó alkatrész. Persze plusz pont, de kevés olyan eladót fogsz találni, aki pont eladás előtt fogja neked a tárcsát lecserélni. -
válasz
C0d3r #255234 üzenetére
Múlt héten 2x emeltek, és ma is. Ennek ellenére 2 hete változatlanul 626 a benzin a MOL kutakon, azaz 3 nagykereskedelmi áremelés ellenére a kiskereskedelmi ár nem változott. Szokatlan.
A gázolaj 690, de ennek alakulását nem követem szorosan.
A homályban tapogatózva valami piaci kiszorítósdira gyanakszom. A nagyok (MOL, Shell, OMV) nem emelnek.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
C0d3r #232004 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy pár nap múlva milyen lesz a "hangulat". Addig szerintem még kibírom a tankban lévő mennyiséggel.
Azért reménykedek, egy héttel ezelőtt eléggé szerencsétlen formámat hoztam.
Két Shelltől is "elhajtott" a kutas, mivel csak prémium gázolaj maradt, a következő Molnál éppen nem lehetett benzint tankolni, mert tartálykarbantartás volt, de szerencsére a negyedik kútnál (szintén Mol) a kútoszlopok felénél volt benzin (ott is "technikai" okokra hivatkoztak).
-
-
C0d3r
addikt
válasz
C0d3r #184290 üzenetére
Lehet hülye példa, de a 3 havonta MOL 100-as tankolást olyannak érzem, mintha 2 hónapig élnék junk food-on és tespednék a tv előtt kőbányaival a kézben, 3. hónapban meg egészségesen táplálkoznék és sportolnék. 3. havonta elmondhatom, hogy jót teszek magamnak, de a másik 2-vel oda is verek többszörösen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
C0d3r #184290 üzenetére
Nehéz számszerűsíteni a prémium nyál hasznát, de mivel egyrészt nem sok hibája lehet egy ilyen motornak, másrészt minden van hozzá fillérekért, sok javítás ki tud jönni a megspórolt összegből. Vagy sok más dologra el lehet költeni ugyanazt a pénzt, aminek több teteje van (pl korrózió kezelés/megelőzés).
Szóval na, 500k km-nél karosszéria javítás és motor gyűrűzés reálisabb szerintem, mint a benzin által befolyásolható injektor hiba és társai.
-
válasz
C0d3r #184285 üzenetére
MOL sima, Dorensis/Netrisk kedvezménnyel (esetleg még OTP pluszba ha náluk van valaki), minden harmadik vagy nagyobb/kikormolósabb út előtt prémium. Vagy a Shell VP95/OMV MM95, többet fölös.
Értelme még annak lennr/vsn, ha jó olajat kap,
denemzetünkgenetikailag védett azellen,hogy utánanéztünkatudománymaiállásaszerint mi lenne bele ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest