- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
bitpork #87289 üzenetére
Meg fogom nézni az áraikat, nem lenne rossz valami ilyen, bár ha helyszínen javítható, akkor azt általában én is meg tudom csinálni, ha kb 1 kmel később áll meg a gép, akkor pont beértem volna egy pihenőbe, akkor tuti szétbontom a tankszűrőt, de az autópálya széléről szerintem a legjobb gyorsan eltűnni, szóval nekem leginkább a tréler szolgáltatásuk kellhet, bár vannak már ilyen ismerőseim és elég baráti áron dolgoznak szerencsére, Pomázról nyáron egy 10es volt (benzinpumpa), most meg egy 20as kb Hatvantól.
Nekem eddig csak a Uniqával vannak rossz tapasztalataim, már a megkötéssel is volt szívás, meg a papírozással, a Suzukin Ali van, azt használtam is már, nem problémáztak semmit, bár az leginkább csak fényezés volt, amikor végig karistolták az oldalát, meg egyszer elverte a jég.BBD: Küldök privátot
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest